Sexy Lopatka Krku Obväz Bikiny, Plavky Ženy Tlač Brazílske Bikini Set Trojuholník Plavky, Plavky Bather Biquini Žena

€9.01


1.Prosím zmerajte si veľkosť správne, a zvoliť vhodnú veľkosť odkazom na " tabuľka veľkostí "

2.Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie ( 1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inch )

3.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis

4.Ako vybrať pohár veľkosť

Horné poprsie - Pod poprsie = Šálka veľkosť

Pohár A = 10 CM Cup B = 12.5 CM Cup C = 15 CM Pohár D = 17.5 CM Pohár E = 20 CM

Platby

1.www.tantra-egypt.sk podporuje Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, Webmoney, QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

3.Tu je platba centre pomoci:

Zásielky

1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

6.Tu môžete sledovanie vášho package: ePacket: https://www.17track.net/en. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: https://global.cainiao.com/

Spätná väzba

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s položkami alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred ochodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dlho sleev plavky, klv obväz bikiny, plavky triangl, 3 kus bikini set s zakryť, bikini neviditeľné, plavky ženy, plavky, krava tlač sexy, herve obväz bikiny, bikini pvc.


( 1 Hodnotenie )

Počet