80x15.5x15CM Kúpeľňa Wc Nábytok Skrine Biela Dreva, Skrinka, Polica Tkaniva Úložný Stojan pre Starostlivosť o Pleť

€10.55


80x15.5x15CM Kúpeľňa Wc Nábytok Skrine Biela Dreva, Skrinka, Polica Tkaniva Úložný Stojan

Popis:

Usporiadať vašu kúpeľňu alebo práčovňa s týmto štýlovým skrinku, v starožitné bielom prevedení, ktoré sa hodí do vášho interiéru. Miesto bielizeň, uteráky a starostlivosti essentials v priestranné zásuvky pre elegantný vzhľad a používať skriniek pre lieky, toaletné potreby a kozmetiku. Táto biela skrinka dodáva čistý-hľadá prízvuk na vaše kúpeľne a jeho vertikálny dizajn maximalizuje váš úložný priestor bez monopolizing vašej podlahe priestoru. Určený pre kúpeľne a práčovne, táto skrinka môže byť zobrazená kdekoľvek potrebujete extra skladovanie.

Funkcie:

Štýlový biely kúpeľňa kabinetu, vyrobené z vysoko kvalitného dreva, vlhkosti odolné, trvanlivé. Základná šuplíku je ideálny pre pranie čistiaci prostriedok, šampón, a iné wc čistiace prostriedky. V strednej časti má veľkú kapacitu na ukladanie uterákov, toaletné potreby, kozmetika atď. Horný okraj je hladké a okrúhle navrhnuté tak, aby sa predišlo zbytočným zranenia pri nehode. Pull-out hlavné zásuvky ponúka časti, ktoré je dostatočne veľké pre váš záchod rožky a nechajte ich uschnúť.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Drevo-Plastové Dosky

Farba: Biela

Veľkosť Produktu: Cca. 80 * 15.5 * 15 cm / 31.5 * 6.1 * 5.9 palec

Hmotnosť Balenia: Cca. 2.3 kg

Package Zahrnuté:

1 X Kúpeľňa Skrine

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

Štítky: vaňa polica, kúpeľňa drevená polica, drevo skrinke skrinka na odkladanie vecí, kúpeľňa orgán, kúpeľňa storag, šampón stojan, kabinet dreva kúpeľňa, drevo metlu skrinka na odkladanie vecí, dreva, kúpeľ, skrinka na odkladanie vecí, tmavé drevo kúpeľňa a skrinky na odkladanie vecí.


( 0 Hodnotenie )

Počet