Nastaviteľné Dreva Umelec Kreslenie Skíc Rada Drevený Stôl, Stolný Stojan Prenosné rade na Plátno, Maľovanie, Kreslenie, Knihy, Stojan

€22.30


Popis:

Krásne ručne vyrobené z beechwood dovezené z Nemecka a hotové; jemné hardvér príslušenstvo, odolné a nie je ľahké hrdza; spodnej časti je vybavená gumené nohy pad, protišmykových a opotrebovaniu.

Nastaviteľné nastavenia z bytu na iného uhla, takže si môžete nájsť svoj ideálny kreslenie uhol.

Spodný okraj nastaviteľný rysovaciu dosku funkcie robustný rímsu, že môže držať umenie nástroje, malé umelecké diela, skicáre, papier, dosky, alebo tenké plátno.

Drevo kreslenie doska ponúka hladké farebné plochy,Táto veľkosť bol vytvorený s cieľom vyhovieť prakticky čokoľvek čo chcete kresliť alebo maľovať na, vrátane; umenie a dizajn hárok papiera, panely a podložky. Spodná pera je aj vysoko funkčné držať sortiment nástroje na kreslenie.

Toto Umenie dreva stôl stôl je vhodný pre dospelých, deti, mládež a batoľatá.

Špecifikácia:

Materiál: Buk Drevené

Farba: Drevené

Balenie Obsahuje:

1 Kus Dreva Rysovaciu Dosku Stola Stojan

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor. Vďaka!

Štítky: drevená doska office, umenie stranou, umenie stojan stojan, drevo, dlaždice, dosky, nastaviteľný stojan klávesnice, nastaviteľné vypracovanie tabuľka na kreslenie, kresliť usb, výšivky tabuľka, nastaviteľné zdvíhacie stôl, grafický tablet xp.


( 0 Hodnotenie )

Počet