Hot Predaj DIY šperky, prívesky,Aby ohromujúci taveného skla prívesky v mikrovlnnej peci s veľkými rozmermi 19.5*11 cm

€16.53


Popis mikrovlnnej pece:

Mikrovlnná pece je nový typ vysoká teplota, rúra na sklo topenia alebo mäknutia, ktorý je v súčasnosti populárne v Európe a Spojených Štátoch oblastiach. Je kompaktný, bezpečná, pohodlná, úspora energie, ochrana životného prostredia, a vysoká účinnosť, vo vnútri pece teplota môže dosiahnuť až 900℃ (1650 ℉) pri prevádzke. To je dobrý nástroj pre tepelné spracovanie skla.

Bezpečnostné Tipy:

1. Pri použití, umiestnite spodnej časti s kúskom non-stick vysoká teplota vzdorujúci papier na použitie doma, mikrovlnná rúra zásobník; potom kombináciou dvoch alebo viacerých malých sklenených kusy spolu ako preferencií.

2. Ak mikrovlnnej pece je mokrý, pece papier je čierna a žltá, namiesto bielej. Tak mikrovlnnej pece, skladovanie, aby sa vlhkosť-dôkaz liečby.

3. Nevkladajte horúce mikrovlnnej pece na mikrovlnná rúra, výrobkami z dreva, plastu chladenie.

4. Neotvárajte mikrovlnnej peci pri chladení, studený vzduch okamžite do mikrovlnnej pece, vysokú tepelnú prostredie, spôsobí poškodenie mikrovlnnej pece.

Výhody Produktov:

Bezpečnosť: mikrovlnnej pece materiál pre vysoké teploty tepelne odolných vlákien, aj keď maximálna teplota vo vnútri pece až do 900°C, ale teplota povrchu je len okolo 70°C, tak dlho, ako operácia správne nebude žiadne nebezpečenstvo.

Pohodlie: Tak dlho, ako nastaviť mikrovlnnej pece sady a domov mikrovlnná rúra, môžete sa stať šperku. Jednoduchá obsluha, len niekoľko minút umelecké dielo.

Úspech : Začiatočníci môžu začať rýchlo a ľahko. Vytvoriť šperky, fľaše, uzávery, zásuvky, ovládacie prvky a sochárske umenie. budete robiť nádherné sklo šperky, gombíky a zdobením v žiadnom okamihu!

Balenie Obsahuje :

1 Kus Veľké mikrovlnnej Pece

Štítky: sklo mikrovlnnej pece, malé sklenené taviace pece, pece, mikrovlnná pece, keramické elektrické pece, sklo pece, keramické pece, mikrovlnná sklo pece veľké, mikrovlnná pece, sklo taviace pece predaj.


( 0 Hodnotenie )

Počet