Xpreen Elektrické Ucho, Nos Ochlpenia Nabíjateľný Holiaci Strojček Odstránenie Chĺpkov Obočia Trimer Bezpečné Trvalé Starostlivosť O Tvár Nástroj Vlasy Fréza

€11.57


Funkcie: 1.Ušné a Zastrihávač Chĺpkov v Nose: inovovaný motor pracuje s rýchlosť otáčania 8800 r/min., ktorá je vyššia, než väčšina nos plotov. Umožňuje odstrániť nežiaduce nos/uchu vlasov rýchlejšie a hladšie spôsobom. 2.Ultra Nízka úroveň Hluku: lepší motor robí zvuk menej ako 60dB, ktorý je nižší ako väčšina elektrické chĺpkov v nose vyžínače na trhu. Umožňuje použiť kedykoľvek sa vám páči a pritom nikdy trápi vašu rodinu. 3.Nepremokavé Orgán: uchu zastrihávač prijíma skryté tlačidlo dizajn, ktorý umožňuje byť vodotesný celého tela. Umožňuje použiť ho pri osprchujte sa a priamo opláchnite ju pod tečúcou vodou po použití. 4.Ochranný Systém: zastrihávač funkcie rotujúce dual-okraj čepele a ochranný kryt, ktorý zabraňuje čepele z prichádzajúcich do kontaktu s vašou pokožkou. Umožňuje bezpečne odstrániť nose a uchu na vlasy. 5.Zastrihávač Chĺpkov v Nose: Poháňaný 1 *AAA batérie, si môžete zbaviť chaotický nabíjanie káble; Vyrobené zo zliatiny materiálu s matná textúra, skvelý pocit, keď podniku; Navrhnuté v kompaktnej veľkosti, vhodný pre cestovanie použitie. Ako Používať 1. Dať AAA batériu do priestoru pre batériu. 2. Stlačte tlačidlo Zapnúť/Vypnúť zapnúť zariadenie. 3. Dajte fréza hlavu do nosa/ucha k začnite rezať. 4. Po použití stlačte tlačidlo On/Off na zapnutie prístroja off. 5. Odstrániť cutter head a čistiť pod tečúcou vodou. Špecifikácia Materiál: Cutter Head - nerezová oceľ Zariadenie Tela - Zliatiny Napájanie: 1 * AAA Batéria (nie je súčasťou) Rýchlosti Motora: 8800RPM Veľkosť Produktu: 122*15*15 mm /4.8*0.6*0.6 v Hmotnosť Výrobku: 32 g /1.1 oz Čo je v Krabici? 1* Mini Nos & Ucho Zastrihávač Chĺpkov 1* Čistiaca Kefa 1* Užívateľská Príručka Poznámky: 1. Nie je podiel na zariadenie s ostatnými z dôvodu hygieny. 2. Prístroj je riadený jedna AAA batéria (nie je súčasťou). 3. Celé telo prístroja je vodotesný a umožňuje priame opláchnite pod kohútik. 4. Zariadenie nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Štítky: pero plazmy, clipper vlasy surker, telo zastrihávač, obočie britva, Bikini Zastrihávač, nos britva, nabíjateľná vlasy nos zastrihávač, vlasy nos zastrihávač, ušného mazu odstraňovač nástroj, elektronické zastrihávač chĺpkov v nose.


( 2 Hodnotenie )

Počet