Hot predaj 2.4 G Bezdrôtový Vysielač & Prijímač pre Auto Reverse Zozadu Záložný Fotoaparát a Sledovať Parkovanie Pomoci Vozidla CAM

€4.22


Popis Produktu

Tento Univerzálny 2.4 G Bezdrôtové Farebné Video Vysielač a Prijímač je najlepšou voľbou pre vaše auto parkovacia kamera(12v LEN) ak nenávidíš na skryté video kábel zo zadnej časti na prednej strane. S týmto výrobkom,celý systém, nemusíte dlho, video kábel,video signál z kamery budú transformované na TFT LCD monitor podľa 2,4 G wireless. Je to naozaj veľmi výhodné pre inštaláciu zálohy kamera a monitor auta.

Vlastnosti Produktu

2.4 G Bezdrôtové pripojenie RCA video vysielač & prijímač auta na 12V auto parkovacia kamera.

Dokonale previesť Káblové Spätné Kamery do Bezdrôtovej, vyhýba sa komplikovaným vedenia, ktoré musia byť použité s v-auto monitor, vedúci jednotky, DVD prehrávač, fotoaparát, a pod.

150m Ttransmission prijímanie vzdialenosť(open space), ktoré sú vhodné pre všetky 12V väčšie vozidlá, malé nákladné autá, automobily, dodávky, a RVs, atď.

AV IN/OUT: PAL/NTSC kompozitný video signál RCA jack.

Ako Používať

Jednoducho pripojte spätné kamery s bezdrôtovým vysielačom, žltý konektor na video konektor vášho kameru, napájací kábel pripojte k zálohu svetlo,postive viesť k postive viesť,negatívny negatívny viesť.

Pripojiť svoj lcd monitor s bezdrôtovým prijímačom, žltý konektor pre pripojenie video konektor monitora, červený konektor do napájacieho konektora monitora,pre zvyšok napájací kábel z bezdrôtový prijímač,môžete ho pripojiť na zadnej strane okruhu v byt. rozvádzač, alebo kdekoľvek s napájaním 12V.

Package Zahrnuté

1 x 2.4 G Bezdrôtový Vysielač.

1 x 2.4 G Bezdrôtový Prijímač.

1 x Príručka pre Používateľa.

Štítky: bezdrôtové autobus fotoaparát, motorizované fotoaparát, wifi, bezdrôtové otáčanie kamery, reverzné kamera, bezdrôtové, ios, zálohovanie bezdrôtové kamery, 2din sklo, zadná kamera, fotoaparát zadnej strane, fotoaparát zadnej strane bezdrôtové, kamera zadná wifi.


( 1 Hodnotenie )

Počet