10/15/20/30pcs Nahradenie Venturiho vložte puzdro pre Gema prášok sprej čerpadla IG06 1006485# Factory Podpora doprava Zadarmo

€12.05


Aplikácia : Ostatné

Použitie : Komerčné Výroba

is_customized : Áno

Krmivo Typ : Tlak

Napájanie Typ : Pneumatické

materiál : Polytetrafluoroethylene

Obleky pre : gema

is_customized:Áno Napájanie Typ:Pneumatický Typ:Tlak Použitie:Komerčné Výroba Aplikácie:prášková vrstva stroj materiál:Polytetrafluoroethylene Obleky pre:gema /

Úvod: Aftermarket vysoko kvalitné náhradné venturiho Vložte puzdro pre Gema prášková vrstva injektor čerpadla IG06. Vysokej kvality, vyrobený s Teflónovou (Polytetrafluoroethylene) materiálov. Pre Gema Prášková vrstva injektor čerpadla IG06. 100% vymeniteľné za pôvodné 1006485# Factory podporu priamo, zárukou kvality. bez sprostredkovateľa, ušetriť peniaze. OEM je vítaný. Záručná doba: Jeden rok záruka.

Medzinárodné Kupujúcich – vezmite Prosím na Vedomie: 1)Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci/'s zodpovednosť. 2)Prosím, informujte sa u vašej krajine/'s colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

Sme DRAWTOO OBCHOD sa Výrobca sa špecializuje na nanášanie Prášku Zariadení v Zhr Číne. Máme veľmi silné technické sily a prísne normy kvality. V našich predajných kapacít sú až na viac ako 6000 stanovuje každý rok v priemere. Náš profesionálny personál technickej môže ponúknuť sladké dizajn a výrobu podľa rôznych požiadaviek zákazníkov. Hlavné produkty sú Manuálne alebo Automatické Elektrostatické nanášanie práškových Systém, Farba poťahovacie stroje, Striekacie Pištole, Automatické Reciprocator Systém, Kombinovaný Systém Kontroly, Sprej Prášok Stánku, Venturies, násypky, prášok čerpadlá, držiak a trysky, VN kaskády, prášok hadice rúry, Recovery System, Liečiť Rúra, Výrobné Linky a tak ďalej, ochranu životného prostredia a úsporu energie, špičkové technológie a jednoduché ovládanie, ktoré sa používajú na rôznych oblastí života úspešne, ako sú Elektrické Spotrebiče ,mechanizmus, Auto Diely, niektoré iné Odvetvia, a dodáva do celého sveta. V súčasnosti sme sa dostali veľa priaznivé príjem z rôznych krajín. Robíme veľkoobchod a OEM, akékoľvek otázky sú vítané!

Štítky: nadácia čerpadla, pictur, Prášok Sprej, gumené vzduchu zbraň, airless wagner, injektor na vodu, ručná striekacia pištoľ na tortu, farba elektrické striekacie pištole, strelný prach čierna, airless farba čerpadla.


( 4 Hodnotenie )

Počet