BIGTREETECH 3D Tlačiarne Diely BTMOS V2.0 Expansion Module Power Modul Tepla posteľ Modul Expansion Board 50*60 MM Mosfet Trubice

€3.85


BTMOS V2.0 Expansion Module

BTMOS-V2.0 je nový modul pre optimalizáciu a upgrade power expansion module staré heatbed, ktoré môže vyriešiť problém s high-výkon teplej posteli a vážne kúrenie . BTMOS-V2.0 teplú posteľ power expansion module, ktoré môžu byť spojené s vysokým výkonom teplej posteli, znášať väčší výkon, vhodné pre stroj používajte a zároveň znižuje nebezpečenstvo spôsobené vážne kúrenie. Parametre: Pod predpoklade normálneho odvod tepla, tento modul môže pracovať neustále pod podmienkou I(Max)=15A. Nechcem prekročiť 15A počas procesu.) Elektroinštalácie pokyny: DCIN: "+" pripojte napájací pozitívne elektródy; "-"pripojte napájací zápornej elektródy(podpora "+ 12 v"alebo "+ 24 v" napájanie, odporúča sa použiť + 24 v napájanie) Heatbed: pripojiť k heatbed linka(nie sú tam žiadne pozitívne alebo negatívne) Pripojenie heatbed kontroly prístavu na základnej doske(nie sú tam žiadne pozitívne alebo negatívne)

Poznámka: 1.Keď ste connectthe napájací kábel, musíte venovať pozornosť rozlíšiť pozitívne a negatívne polarita napájania, a nie zvrátiť pripojenie kábla, aby sa zabránilo pálenie modul a spôsobuje zbytočné straty. 2.Modul umiestnenie problém: pri používaní modulu, nedávajte ho na miesto, kde drôty sú husté. Týmto spôsobom pomáha znížiť vykurovacej záťaže na modul a zvýšenie bezpečnosti. 3.Keď modul pracuje: nedovoľte, aby vodič dotyk jeho dno, môže zabrániť skratu a vyhoreniu. 1PC * BTMOS V2.0 Expansion Module

Časté otázky: OTÁZKA: Pomocou veľkého teplej posteli, ako veľký zdroj napájania by mala byť použitá vo všeobecnosti? A :Prosím, vyberte príslušný zdroj energie podľa silu z teplej postele,Potom teplú posteľ je odporúčané používať 24V, ktoré je moc veľké,pretože v rovnakom požiadavky na napájanie, aktuálneho spojenia 24V bude menšie ako 12V. Q: Čo by sme mali venovať pozornosť, keď sa dodávka Energie, teplej posteli,riadiacej dosky spojiť s Elektroinštalácie A:pozitívne napájanie je pripojené k DCIN+, negatívne napájanie je pripojené k DCIN-, teplá posteľ rozvody nie je pozitívny a negatívny Pripojte heatbed kontroly prístavu na základnej doske(nie sú tam žiadne pozitívne alebo negatívne) Otázka: Čo mám robiť, ak moje modul dostane horúci počas práce? Odpoveď: Ak nie je chyba v kontrolnom riadku, môže to byť spôsobené tým, preťažená teplú posteľ energie. To môže byť nahradený s horúcou posteľ výkonu na 24V napájanie, ktorý rieši problém tepla.Tiež to nebude mať vplyv na normálnom používaní horúcich miest. Otázka: Aká veľká sila je vybraný pre 12V napájanie a ako veľkú silu sa používa pre napájanie 24V napájanie? Odpoveď: Hot posteľ sila je hlavne určená hodnota odporu a napätia na teplú posteľ sama o sebe: Keď v teplej posteli sily je menší ako hz 180w, 12V napájanie je možné použiť; pri teplej posteli výkon je viac ako hz 180w a menej ako 360W, odporúča sa použiť 24V napájanie.

Ak je potrebné používať high-výkon teplej posteli, v prípade 12V napájanie, alebo ak teplú posteľ s výkonom veľké ako 360W,potom sa odporúča použiť vyššie teplú posteľ predlžovacie modul.

Štítky: mosfet tranzistorov, prípade vzdať sa 3, irf4905 originál, elegoo, bigtreetech, Mosfet, mks nano robin v2, vzdať sa 3 hotend upgrade, hot posteľ sukne, bigtreetech skr.


( 3 Hodnotenie )

Počet