Pre SAMSUNG Vertikálne Zrkadlo na Ochranu Shell Kryt Telefónu Telefón puzdro Pre Samsung GALAXY S9 G9600 S9+ Plus G9650 Slim Flip Case

€30.67


SAMSUNG Vertikálne Zrkadlo na Ochranu Shell Kryt Telefónu Telefón puzdro Pre Samsung GALAXY S9 G9600 S9+ Plus G9650 Slim Flip Case

Tento produkt je zabezpečené, že je zakúpené od spoločnosti Samsung výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál .

Poznámka: Pred aktualizáciou softvéru telefónu sa, prosím, demontovať, mobilný telefón kryt , po mobilného telefónu upgrade je vyplnený potom inštalácie mobilného telefónu kryt. Ako je nosenie mobilného telefónu kryt na upgrade telefón bude systém kryt telefónu čipy sa nemôžu prispôsobiť s telefónom systému, výsledkom je, že mobilný telefón kryt nie je možné používať.

Značka:Samsung

Dostupné farby: Čierna, Modrá, Zlatá, Fialová.

Krajina Pôvodu: Vietnam

Balenie špecifikácia: maloobchodných balíkov

Optimalizovať pozorovací uhol

Prispôsobiť exkluzívne témy displeja

Keď funkcia NFC telefónu je zapnutá, ochranný kryt môže realizovať zrkadlo inteligentné funkcie a automatický wake-up / zatvorenie obrazovky funkciu.

Vyhýbajte telefón v blízkosti kovového predmetu, alebo nemusí byť možné dosiahnuť vyššie uvedené funkcie.

Sa vzťahujú na: S amsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus G9650

Poznámka: Prosím, nezabudnite odstrániť kryt telefónu pred aktualizáciou systému telefónu. To je dobré pre vaše kryt telefónu.

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite svoj položky. ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Opäť ďakujem.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Otázka: Keď sa obrátiť na zákaznícku službu odpovedať včasné?

Odpoveď: v pondelok až sobotu v Spojených Štátoch čase od 17:00 do 4:00 nasledujúceho dňa Služieb Zákazníkom je on-line poskytovať čo najlepšie služby pre vás!

(www.tantra-egypt.sk ukazuje NÁM čas, Peking čas je už ako 16 hodín, ako Los Angeles čase Spojené Štáty) '

Štítky: 6seu14c, g9600, galaxy samsung, sumsumg z flip, samsung s9 telefóny, flip telefónu, telefón v8, mobilné z flip, pôvodné s9 prípade, ibcccndc.


( 1 Hodnotenie )

Počet