4pcs M6*18 M6*20 Zliatiny Titánu Skrutka pre Kotúčové Brzdy Strmeň Príchytka MTB Bicykel Bicykel Skrutku Kľukou Zámok, Skrutky Na Ceste

€9.52


Popis:

Povrch RIZIKO zliatiny titánu skrutky je vyfarbený PVDvacuum nitride náterových technológií, a hustý povlak skladá z Cínu, TIALCN a othercompounds sa tvorí na povrchu skrutku na zlepšenie povrchu odolnosť proti opotrebeniu a tvrdosť, tiež robí skrutky viac beautifuland dlhotrvajúci, nie sú vyblednuté.

Každá skrutka je opracované plne automatické valcovanie závitov stroj, ktorý zabezpečí nielen silu, ale aj zlepšuje upevnenia.

Zároveň sa zlepšil celkový skrutky, hebkosť, jasnejšie, viac oslňujúci, viac oko-absorpciu.

V procese upevnenie skrutkou, existencia tesnenie môžete rozšíriť oblasť kontaktov medzi sebou, znížiť stres koncentrácia sily upevnenia na príslušenstvo, a chrániť príslušenstvo;zároveň znížiť časti poškriabaniu a opotrebovaniu.

Tesnenie môže voľne pohybovať na hlavu skrutky, ale nie spadnúť. Je vhodné rozobrať a použiť, aby nedošlo k strate tesnenie.

Špecifikácie:

Položka názov: Skrutka

Materiál: zliatiny Titánu

Farba: Titánová, Čierna, farebné, zlato

Veľkosť: M6 x 18, M6 x 20

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

4 x Skrutky

1 x Box

Štítky: riad titanium, bicykel riziko, zafarbenie mtb bicykel, Brzdový Kábel Upevnite, rám štrk, 22 palcový bike, tábor titanium, prípade úradný, bicykel mtb, brzdy obuvi kryt.


( 0 Hodnotenie )

Počet