SHIMANO UDRŽAŤ FI 2500 2500HG C3000HG 3000XG 4000XG C5000XG 20-24 (LB) 8+1BB X CHRÁNIŤ Spinning Fishing Cievky

€185.04


SHIMANO UDRŽAŤ FI

Nový Udržať je all-round predné drag, spinning cievky s niektoré vzrušujúce nové vlastnosti. Najdôležitejšou novinkou je X-Ochranu technológií, ktoré slúži na ochranu dôležité vnútorné cievky častí. X - Chrániť funkcie vodu odpudzujúce + špeciálny labyrintová štruktúra s cieľom udržať vodu z cievky tela. Je to 7-krát viac odolné proti vode ako CoreProtect technológie. To robí cievky veľmi vhodný pre " hrubý podmienok ako vysoké vlny (SW), dážď, detské rybárske; spôsoby rybolovu, kde sa môže stať, cievky dostane do kontaktu s množstvom vody. Prevodový navijáku je silnejšia ako predtým, drag funkcie cross carbon drag, podložky; toto všetko robí navijak vhodný pre ťažké podmienky. Avšak, to môže byť použitý v akomkoľvek stave, je to pravda, allround, spinning cievky vo veľkostiach 2500-5000. Na Udržanie FI je pyšný víťaz ICAST 2017 to "Najlepšie Morské Fishing Cievky"

ŠPECIFIKÁCIE PRODUKTU

SÉRIA :UDRŽAŤ

VYBRAŤ ZA KĽUČKU ROZSAH : 35-41(V)

VEĽKOSŤ MOŽNOSTI :9

RODINA : SPINNING

PRESUŇTE ROZSAH : 20-24(LB)

GUĽKOVÉ LOŽISKÁ : 8+1

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI : X CHRÁNIŤ

ZOBRAZIŤ PRODUKT

VIP PRAVIDLÁ

1.Postupujte podľa našej predajni,kontaktujte náš aby VIP zoznam informácií!

2.Budeme zaslať darček alebo zľavu kupón pre našich VIP podpory každý mesiacov!

3.Urobíme produkt zdarma pre našich VIP.

4,Vitajte každý priateľ sa pripojiť k našej rodiny!!!

POZNÁMKA O preprave

Tovar môže byť dodaný e-Paketové a www.tantra-egypt.sk doprava .Môžete vybrať spôsob dopravy, ktoré potrebujete.Môžete sledovať lodné informácie z webovej stránky: www.17track.com

O Platbu

Aktuálne platforma podporuje kupujúci zaplatiť prostredníctvom kreditnej karty (RMB kanál a dolár kanál), WebMoney (WM), TT úhrady, Western Union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto, SOFORT Bankovníctva. O vrátenie a výmena Ak chcete vymeniť tovar, výrobok môže byť vrátené do 7 dní bez vplyvu druhého predaj, ale prepravné náklady bude platiť vám.

O spätnú Väzbu, Prosím, nie, neváhajte a dajte nám Negatívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme snažiť uspokojiť vás. Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd.Budeme radi, veľmi veľa.

Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: rybárske kliešte pesca, shimano alivio, shimano vanford, shimano stradic, loď pvc, 6000 cievky, 3 lietať prút, ryby navijak shimano, shimano náhradných cievka, shimano stella.


( 2 Hodnotenie )

Počet