150x75cm Cvičenie Mat Gym Fitness Zariadenie Na bežiacom páse Bicykli Chrániť Rohože Beží Stroj tlmiace Podložky Čierna

€11.33


Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: PVC

Veľkosť: 150*75 CM/59.1*predstavovala 29,5 "

Funkcie:

1. Inovovaný, pribrala mat, trvanlivé a pohodlné.

2. Penový technológia vlákien mäkké skontrolujte esilience anti tearingPure materiálov, surovín , bez škodlivých látok, žiadne ťažké kovy antibakteriálne, inovatívne a jedinečné osobnosti.

3. Koróznu odolnosť: odolnosť proti korózii morskou vodou, tuky, kyseliny, lúhy a iné chemické látky, antibakteriálne, non-jedovatý, bez zápachu, bez znečistenia.

4. Anti-vibration: vysoká pružnosť a anti-napätie, silné húževnatosť, s dobrou šok/vyrovnávacej pamäte výkon.

Použitie:

1. môže byť použitý pre profesionálne fitness vybavenie šok podložka robota rohoží a iných dynamických cyklistické rohože.

2. údržba vesmírneho prostredia. Tam sú všetky druhy trávy výstrižky na vonkajšie trávy. Sedí priamo na trávniku, tieto trávy výstrižky budú pokryté celé telo. Uvedenie položky, ktoré budete vykonávať na trávniku priamo na tráve, bude to ľahké dostať špinavé a ovplyvňujú vašu náladu. Umiestnenie camping mat môžu blokovať tento.

3. Kempingových podložky chrániť trávy. Oka štruktúra camping mat dáva vynikajúcej vzduchovej priepustnosti. V niekoľkých štvorcových metrov široký trávy, rozsah ľudských aktivít je tiež relatívne malé, takže ľahko trample na tých rastie tráva, ktorým kempingových podložky môžete hrať ochrannú úlohu.

4. ľahko sa prenáša a organizovať. Rôzne druhy potravín sú rozložené na kempingových podložky. Po camping, to je jednoduché a pohodlné pack tieto "zvyšky". Nie je potrebné hľadať ničenia vegetácie povahy alebo v tráve.

5. Pomocou ochranu životného prostredia rozšírené eva vysokej teploty foaming, high rebound, vlhkosti, chladu, tepla, izolácia, pohodlné a krásne. Pri fotografovaní s priateľmi, alebo keď rodina je von na prechádzku, je potrebné k odpočinku na trávniku alebo na pláž a najesť.

6. je vhodný aj pre chladné a vlhké prostredie. Môže byť umiestnený vonku (parku na tráve, na dlaždice podlahy, na pláži, atď.) pre rodinné pikniky, rybolov, veľké a bezproblémový, izolácie.

Package Zahrnuté:

1 x Cvičenie Vybavenie Mat

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej,pls pochopiť.

{infomodule}

Štítky: fit vybaviť, koberec kuchyňa, telocvičňa machin, oplotenie zariadení, spriahnuté rohože kožušiny, veľké yoga mat, 32bit audio, mat spustiť, veľký bežecký pás, xterra podlahové rohože.


( 3 Hodnotenie )

Počet