Nepremokavé tašky Ženy, Dievčatá, Športové tašky Cestovné Šnúrkou Taška Vonkajšie Vrece Batoh pre Výcvik Plávanie Fitness Tašky Softback

€3.96


POZNÁMKA:BEH ARM VAK vhodný PRE 5.2 palce - 5.7 palcový Mobilný Telefón

NEPREMOKAVÉ ŠNÚRKOU TAŠKA-- dvojvrstvové vode-odolná tkanina, pomôcť udržať vrece suchej nebojí daždivý deň už. Vyrobené z odolného a odolného nylonu materiálov, nie je ľahké byť poškriabaný alebo neúplné. Všetky vaše veci vo vnútri budú chránené veľmi dobre.

VÄČŠIA KAPACITA—Hlavné vrecko pre podržte oblečenie, topánky, papuče, uterák, prenosný počítač, učebnice, fľašu vody, dennej potreby, atď. Predný zips vrecko a ďalšie menšie vrecká vám ideálne klasifikácia pre malé predmety, ako napríklad telefón, kľúče, ID karty, nalíčenie, peňaženky, atď. POZNÁMKA: farba 65 série sú menšie ako iné tašky a nemajú prednom vrecku..

NASTAVITEĽNÉ ŠIROKÉ RAMENNÉ POPRUHY-- Super široké ramenné popruhy, nastaviteľný a cíti žiadne objemné v sebe. Hlavných oddelení, u čerpať kábel zips pre ľahký prístup.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE—šnúrkou taška sú unisex a vhodné pre viacero aktivít, ako sú telocvične, jóga, plávanie, školenia, športové, pláž, jogging, turistika, stanovanie, piknik, cestovanie, výlety, nákupy, prenocovanie, školy atď. Je to aj skvelý darček pre rodinu a priateľov.

Štítky: posilňovňa taška šnúrkou rick, kabelka hada, itiwit vodotesný vak, žena nylon backpack, taška na rameno, Batoh, taška, 35 l, dojenie fitness batoh, ekip fitness tašky.


( 2 Hodnotenie )

Počet