Prírodné Vlny Mužov Zimné Topánky, Veľkosť Najteplejšie Pravej Kože Ruský Štýl Mužov Čižmy Kvalitné Topánky Mužov Snehu Členková Obuv

€48.20


6 dôvodov pre výber tieto topánky.

1. Na zvrškom tieto topánky sú vyrobené z prírodných hovädzie kože, neprasknú, dokonca aj v extrémnych prostrediach. 2. vnútorný materiál tieto topánky je 100% prírodná vlna, ktorá môže udržať vaše nohy v teple, dokonca aj pri -40° . Ale! Ak ste z teplých krajín,ako sú India, Nigéria, Brazílii, atď., prosím, aby tieto topánky,pretože sú naozaj veľmi horúco! 3. Jediným je vyrobený z vysoko kvalitnej gumy, odolný proti opotrebeniu a protišmykové. 4. Táto topánka je ručne na obuvníci. Vynikajúca technológia zaručuje kvalitu topánky. 5. Ak ste z Spojené Štáty americké, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Gratulujeme! Môžete tešiť "Vrátiť sa z nejakého dôvodu v lehote 15 dní" service. To znamená, že Ak nie ste spokojní s topánky po prevzatí tovaru, môžete ho poslať topánky do miestneho skladu (nie Čína), potom dostanete plnú náhradu. Takže sa nemusíte báť o veľkosti a kvality. 6. Pre všetkých záujemcov sme sľub, že ak topánky sú poškodené do 6 mesiacov, môžete nahradiť ich zadarmo. A kedykoľvek, môžeme poskytnúť bezplatnú opravu služby,a to navždy.

Štítky: originálne kožené topánky nit, muži teniska, ruský teľa topánky, somar obuv muži, muži topánky zimné, pánske zimné bootd, zimné topánky vody dôkaz, arcx motocykel topánky motorkár, winter boot z kože človeka bezpečnosti, vlasy uterákom turban.


( 1 Hodnotenie )

Počet