Späť Modul Fotoaparátu pre Asus Zenfone 2 ZE551ML / ZE550ML 5.5 palcový Nahradenie Zriedkavé Fotoaparát

€3.30


1. Vysoká kvalita zadná kamera pre Asus Zenfone 2 ZE551ML / ZE550ML.

2. Vymeniť rozbité alebo nefunkčnosť položku nový.

3. Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním.

4. Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané. Sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov.

Všeobecné Kompatibilný s Asus: Zenfone 2 ZE551ML Typy Zadná Kamera

1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, doprava zdarma, môže byť iba sledované v Číne, ale žiadny detail sledovanie informácie vo vašej krajine. 2. Keď dátum doručenia bude koniec a vy ešte nie dostávať svoj pozemok,prosím kontaktujte nás a my sa predĺži doba dodania 10-25 dní.Ak ste ešte nedostali vašu zásielku do 10 dní, vrátime. 3. Ak chcete registrovaný spôsob dopravy, prosím, zvoľte www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Air Mail.

1. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel, dovozných ciel, daní alebo iných colných poplatkov. 2. Uveďte, prosím, dôkaz video do 5 dní po prijatí, ak nie je kvalita problém, problémy budú riešené s vrátenie peňazí alebo výmenu. 3. Prosím informujte nás, do 2 dní po prijímať zlý výrobok. Ponúkame zľavu, výmenu alebo vrátenie peňazí po potvrdení. 4. Ponúkame na údržbu do 6 mesiacov. 5. Propagácia produktov ponúka len výmena a údržba; vrátenie nie je prijatý (s výnimkou zle výrobkov dostal.)

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vaša Pozitívna spätná Väzba bude veľmi ocenil. 2. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2. Budeme s vami spolupracovať, až kým nebudete spokojní. Veríme, že priateľské komunikácie môže vyriešiť všetky problémy.

1. Väčšina výrobkov, ktoré sú predmetom zaplatení dovozného cla (napr. v USA) alebo iných povinností, a iné poplatky vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH) alebo iné dane. Ak sú tieto potreby budú vyberané a určená, keď zásielka je spracovaná podľa platných colných agentúry vo vašej krajine. Prosím, informujte vo vašej krajine dovozu politiky, pochopiť a overiť použiteľnosť a vášho zodpovednosť za akékoľvek týchto ciel a daní na produkty môžete zakúpiť. 2. Všetky platné ciel a daní, ak existujú, nie sú zahrnuté v kúpnej cene vašej objednávky alebo transakcie. Ak sa uplatňujú, a sú vyberané, potom sú vaše (a nie naše alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) jedinou a výhradnou zodpovednosťou, a uhradí priamo do vašej vlády alebo kuriérskou spoločnosťou, ak sú výrobky dodávané. 3. Platba vyššie uvedené povinnosti, dane a poplatky nie sú naše (alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) zodpovednosť. 4. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek prepravné alebo colné odkladu, pretože to je mimo našej kontroly.

Štítky: asus ze551ml, ze551ml usb originál, hlavné fpc, asus zenfone objektív fotoaparátu sklo, snímač stm32, asus zadná kamera, zc554kl hlavný fotoaparát, fotoaparát predný zenfone 3, HC12, fotoaparát zenphone 3.


( 1 Hodnotenie )

Počet