Pôvodné Motion Plus Adaptér Senzor pre Nintend Wii Vysokou Presnosťou Vhodné Použiť Motion Plus pre Wii Konzoly, Diaľkové Bezdrôtové

€6.62


Pôvodné Motion Plus Adaptér Senzor pre Nintend Wii Vysokou Presnosťou Vhodné Použiť Motion Plus pre Wii Konzoly, Diaľkové Bezdrôtové Funkcie: Pripojenie snímača Pohybu pre Wii Remote controller na zvýšenie presnosti a zlepšiť ovládanie hry na kompatibilné hry kompatibilný so všetkými originálne a tretích strán na diaľku. Tento produkt je indukčný urýchľovač, ktorý koordinuje použiť na wii remote controller a pre Wii nunchuk. To môže zvýšiť indukciou signálu diaľkového pri hraní hier, a robiť to viac realite. Pri hraní hry zadarmo kedykoľvek máte akékoľvek vibrácie na ruky, regulátor môže ukázať vaše jemné pohyby presne na obrazovke. A tam bude viac a viac hier sa objavila, že môžete hrať iba koordinovať s motion plus. Popis: To je jednoduché a pohodlné použitie. To bude robiť hráč cítiť viac realistické a pocit, že ste tam. Dokonale zapadajú na Nintend pre Wii.

Štítky: wii režim regulátora, nintendo wii, v úmysle prepínač, wii, test wii sensor bar, Senzor, nohy klavír, podpora ovládania wii, snímač wii, inokim oxo skúter.


( 1 Hodnotenie )

Počet