Tofok Svetelný Lietadlá DIY Stene Nálepku, Prepnite Spálňa Chladnička Svietiť V Tme nástenná maľba Odtlačkový Kreslené Tapety Domáce Dekorácie

€2.84


Popis Produktu

Špecifikácie:

Farba: Ako Na Obrázku

Materiál:PVC

Veľkosť:Ako Obrázok

Hmotnosť:25g

Zásielky

Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby. Budeme posielať položky do 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.(Sviatkov sa môže predĺžiť)

Odoslať & Vrátenie Peňazí

Som ochotný dať každému zákazníkovi čo najlepšie služby,Ak máte akékoľvek otázky o produktoch či objednávkach.Prosím neotvárajte sporu ľahko. Môžete nás kontaktovať,budeme riešiť, ako čo najskôr a dať uspokojivé riešenie. Ďakujeme, že ste!!!

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-4 cm chyba

2.Vzhľadom na iný monitor, farba môže byť rozdiel

3.Vzhľadom na dlhý čas prepravy, môže byť tovar poškodený v tranzite, ak je položka je poškodený, prosím kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu. Dáme vám o dobré riešenie, Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: sr2ez, lietadlo dekorácie letectva, lietadlo tlač, lietadlo tapety, manga plagát, wallpap, 3d basketbal tapety, nálepky izba phosphorescent, sticky späť vinyl, raňajky klub.


( 1 Hodnotenie )

Počet