45103 Lady Okrúhle Mačacie Okuliare Rámy Ženy Kovové Duté Kovové Dizajnér Optické Módne Okuliare

€5.93


Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Budeme radi, veľmi veľa. Ak nie ste spokojní, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali problémy.

Štítky: akvarel mačka rám, veľký tenký kovový rám okuliarov, okuliare, rám jemné ženy, aun okuliare ženy, jasné oči rám, okrúhle ružové rámu okuliarov, rám skla, mačka rám malé, nepravidelný oko rám, fialová okuliare, rám ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet