Biele Tekuté Mydlá Telový Krém, Kryt Postavený V Kuchynský Drez Kuchynskej Linke Kuchynské Náradie, Riad, Kuchynské Kúpeľňové Doplnky

€2.38


Biele Tekuté Mydlá telový Krém, Kryt Čerpadla Postavený v Kuchynský Drez kuchynskej linke

Funkcie:

Dosku namontujte mydlo čerpadlo dávkovač, zápasy širokú škálu kuchyňa kohútikov a kuchynské drezy.

Vyrobené z odolného konštrukcia z nerezovej ocele a priehľadným ABS plastové fľaše, silné kyseliny-odolnosť proti korózii odolnosť.

Multi-layer dokončovacie proces, ohromujúci vzhľad. 360-stupeň vedúci neotáča pre väčšie pohodlie, veľmi ľahko nainštalovať v niekoľkých krátkych minút. Jednoducho odstráňte zásobník hlavu a náplň z hornej, žiadne ďalšie plazenie pod drezom!

Na hlave čerpadla je veľkou kapacitou (300 ml) fľaša, 3.3" tryska. Jedlo, mydlo môže byť čerpaná do drez vyrobený s kvalitných materiálov pracuje ako mydla alebo ako krém rozprašovača.

Možno opakovane použiť na pridanie zariadenia mydlo, dezinfekčné prostriedky na ruky, mlieko alebo tekutý čistiaci prostriedok, šampón, sprchový gél, atď. A ideálny pre všetky domáce upratovanie, varenie, alebo DIY používa.

Set Zahŕňa: 1Pc Umývadlo Mydla Nastaviť

Stav: Úplne Nové

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+ABS

Veľkosť:24x10.2x5.3 cm

Kapacita: 300 ml

Obsah Balenia:

1x mydla

Štítky: camper čierne umývadlo, sklo orchidea, misky na mydlo, ruky mydlom, dávkovanie mydla, vápno dávkovač tekutého mydla, sushi set, wall mount komora mydla, tekutý silikón kuchynské vybavenie, kúpeľňa ružová.


( 2 Hodnotenie )

Počet