Taktické Admin Časopis Munície odkladacie Puzdro Security Pack Vykonávať Vesta Príslušenstvo Súprava Pás Slučky Molle Taška pre Mag Mapu Flaslights

€5.37


Taktické 1000D Vonkajší Pás Taška Multifunkčné výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Molle Puzdro Nástroj na Zips, Pás Pack Príslušenstvo Odolný Pás Puzdro

Funkcie: PREMIUM & KOMPAKTNÝ Taktické admin puzdro je vyrobené z vysoko high-density 1000D Nylon materiál, ktorý je odolný a odpudzujúce. Rozmery: 17*18*6typ(6.69*7.08*2.36 v)

Kompaktná veľkosť, ale veľkú kapacitu, ktorá je ľahko prenosný. ORGANIZOVANÉ STAVEBNÉ puzdro má 3 hlavné vrecko a 1 transparentné puzdro. Vnútorné vrecká a elastické slučky pomôže ukladať položky správne. Nástroj bag je ideálny pre ukladanie baterka, nôž, taktické pero, zdravotníckych pomôcok, munície alebo iné potrebné pomôcky. Predné sieťované vrecko je určené na držanie mapu a karty. CELÝ HÁČIK & SLUČKY SPOJOVACÍCH materiálov, ktoré používame háčik a slučky spojovacích materiálov na stavbu puzdro. Tento háčik a slučky spojovacích materiálov uzáverom udržiava vaše príslušenstvo bezpečnejšie a mohli by ste dostať svoje vec pomerne ľahko. Háčik & Slučky Spojovacích materiálov povrch robí naše taktické puzdro ľahko pripojiť a byť pripojený škvrny MOLLE SYSTÉM molle puzdro so silným zaskočí tlačidlo na zadnej strane môže byť pripojený k taktický batoh, boj proti vesta alebo iné taktické gears ako ďalší vonkajšie puzdro alebo ho nosiť ako bežné vrecko na bezpečné základným výstrojom. MULTIFUNKČNÉ puzdro môže držať nástroje, karty, tlačidlo a telefón. Transparentné puzdro je navrhnuté tak, aby podržte mapu. Je vhodný pre outdoorové poľovníctvo, turistiku, kempovanie, cestovanie, alebo sa vaše malé ruky taška pre každodenné použitie v oblasti výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu taška. Špecifikácie: Materiál: 1000D Materiál Nylon Hmotnosť: 188 g Veľkosť: 17*18*6typ(6.69*7.08*2.36 v) Farba: Čierna Funkcia : Vonkajšie Lov, Boj proti Činnosti balenie obsahuje: 1* Taktické Munície Puzdro

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk! Sme profeesional Vonkajšie dodávateľ v číne, Máme viac ako 10 rokov, E-commerce služby a činnosti zážitok,dôraz na spokojnosť zákazníkov a prejavu.

Štítky: molle taktické doplnky, munície prípade, mag, munície taška, hdmi thunderbolt, cerradura seguridad, keymod airsoftové príslušenstvo, kriss vector v2, taška výchovy k demokratickému občianstvu, taška puzdro.


( 3 Hodnotenie )

Počet