Nové BBQ LED USB Elektrické Nabíjateľná Dlho Kuchyni Plynový Sporák Ľahšie Vetru Plazmové Flameless Sviečka, Zapaľovače Vonkajšie

€8.68


Poznámka 1: Podľa skladu a stal fanúšikom, aby si navyše 2% prekvapenie zľavu 2: Prosím, dajte nám správu v prípade, že objednávka nebude prichádzať do odhad dodacia lehota. Budeme kontrolovať ju hneď, ako sme dostali správu. Prosím neotvárajte spor bude, vďaka vopred Popis: Tento produkt pripojenia USB iba na nabíjanie, môže byť pripojený k pc, mobilného telefónu, nabíjačky a ďalšie plnenie na všetky výstupné napätie DC5V, výstupný prúd je menej ako 3000MA nabíjačky.Raz poplatok, úplne to bude držať poplatok dosť dlho na svetlo cigaretu až 100-200-krát na tomto poplatku. Nabíjateľné lítiové batérie,cyklus Nabíjania. Windproof ľahšie.To svetlo v akomkoľvek type počasia,vietor nemá vplyv na to vôbec,ani dážď. Flameless,č plyn potrebné,ochrany životného prostredia a bezpečnosti.Malý a ľahký.Ideálny na cestovanie gadget. Má módne outlook,že bude vám byť veľmi atraktívne v skupine. Bez rámčeka Poznámka: nedotýkajte sa elektród z ľahších to môže mať za následok malý šok. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevystavujte ľahšie na oheň, nie punkcia ľahšie. Nevystavujte teplotám nad 122F (50C). Vyhnite sa ľahšie je kontaktu s vodou.Nie je ľahké mokré alebo vlhké veci. Ak v zriedkavých prípadoch, ľahšie dostane veľmi horúce a voniaš spálené niečo vo vnútri, nepoužívajte to znova.

Štítky: muži zapaľovačov, muž bután ľahšie, ľahšie sviečka ľahšie, pregnent, plasma cutter, krištáľové lampy, bezpečnostný kľúč na lodi, dupont st, 6m, pudg.


( 3 Hodnotenie )

Počet