Prenosné Kabelka Cestovné EVA Skladovanie Taška puzdro Pre GoPro Hero 9 DJI Osmo Akcie DJI Osmo Vrecku Insta360 One X Akciu, Fotoaparát

€11.73


Odrážky: 1、Kompatibilita a Kapacita: pevný PU skladovanie kufor je navrhnutý špeciálne pre GoPro Max, pre GoPro Hero, pre DJI Osmo Akcia, pre DJI Osmo Vrecku, pre Insta360 One X, a iné malé športové kamery a príslušenstvo zviazané, ako selfie palice, kamera stojí, batérie, Nabíjačky, puzdra, objektív filter, nabíjací kábel, atď.

2、Módny Dizajn: veľmi elegantný dizajn robí tento kufor superior na iné bežné mobilný telefón prípadoch na trhu. Povrch prijíma diamond vzor a jemná zamatová podšívka, aby to vyzeralo viac módne.

3、Vynikajúcu Ochranu a Nepremokavé: High-kvalitné nepremokavé PU povrch, vode a vlhkosti-dôkaz. 3 vrstvy mäkkého zamatu vnútorného priestoru môžete uložiť svoje veci. Double-layer elastické oka taška poskytuje vynikajúci úložný priestor na káble a ďalšie príslušenstvo.

4、DIY Vnútorný Oddiel: mäkkého zamatu oblasť vo vnútri nemôže byť fixné a môžu byť upravené do akejkoľvek štýl splniť vaše storage potreby, čo vám umožňuje ukladať a vykonávať fotoaparáty a príslušenstvo rôznych veľkostí.

5、Ľahko sa prenáša: Majte fotoaparát a príslušenstvo bezpečné a riadne. Malé a ľahko sa skladuje v ruksaku alebo príručná batožina, odporúča sa pre cestovanie a domov skladovanie.

Funkcie:

1. Pribrala tlakové materiál, nastaviteľný a rozšíriteľný. IPX4 vode a oleju, PU a EVA účinne odoláva vode a olejové škvrny.

2. Háčika a slučky oblasť dizajn, spodný priestor má 4 odnímateľný háčika a slučky, ktoré môžu byť oddelené pružne pre jednoduché uskladnenie.

Špecifikácie:

Názov: Inovácia Skladovanie Taška

Veľkosť: cca 24*14.5*12 cm/9.45*5.71*4.72 palec

Váha: cca 305 g

Materiál: PU a EVA

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: sjcam 7000, gopro 9 hrdina, fpv časť, dóm gopro hero 9, insta360, republikánskej strany, diy dji osmo, action cam, insta360 x2, kamera video.


( 1 Hodnotenie )

Počet