Dlhý Rukáv S Glove Arc Lem Mužov Streetwear Módy Unisex Čierna Biela Bavlna úzko spájat Tričko Hip Hop Tee Tričko

€22.65


1. Vzhľadom k fotoaparátu kvality a monitorovanie diffrence, threre môžu byť niektoré farebné rozdiely medzi fotografie a skutočné telo, prosím, láskavo poznamenať. Ste uvedenie objednávky vyjadrujete súhlas na tento bod a prijateľné.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Budeme loď sa tovaru s 3 dni po úhrade overenie.

3. Budeme loď na adresy v objednávke. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vaša adresa príjemcu.

4. Obrázky uvedené tu nemusí zodpovedať skutočnej tovaru, pretože monitor a fotoaparát kvalita problém, len pre vašu informáciu len.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas alebo v jeho blízkosti prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka zostali vo vašom boku na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme súhlasiť s vrátenie a nahradiť. Prepravné náklady, je beared tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat a vaša po číslo.

3. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu v www.tantra-egypt.sk systému. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Úprimne očakávať, že vám kontaktovať nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli prijať náležité opatrenia, aby sa vám zmeny dojem na nás. Môžete kúpiť moje položky, vy ste moji priatelia! Majú radi nakupovanie!!!

Štítky: palec otvor tričká dámske, bielizeň top, parný oblek, otvor pre palec, amd tričko, oka rukáv sveter, muži streetwear, gant man, anime dlhé tričko, tričko biele.


( 1 Hodnotenie )

Počet