1" Žena Venturiho Hnojenie auta Poľnohospodárstvo nástroje, Záhradné Zavlažovanie Automatické Zariadenia Hnojivo Trubice Konektor 1 ks

€8.43


Popis výrobku: Vlastnosti: jednoduchý na obsluhu, dokonca aj hnojenie, zavlažovanie, hnojenie priamo ku koreňom rastlín, zlepšiť efektivitu, úsporu času, úsilia, kvantitatívne, môže sa sústrediť, môže byť rozptýlené hnojenie. Rozsah: používané Najmä na zavlažovanie zeleniny, skleníky, polí, sadov, micro jet, drip micro-zavlažovacích projektov. Upozornenie: 1, mali by byť použité na pomaly otvorte ventil hnojenie cez ventil. 2, každý hotový aplikovanie hnojiva, ventil by mal byť uzavreté a dve opláchnite tanky, nie na pobyt v hnojivo nádrži, aby nedochádzalo k stratám. 3, zariadenie musí byť nainštalované po hnojenie sitkom, tak hnojiva nebude topiť do systému, upchaté žiaričov. Ak hnojenie Venturiho, filter by mal byť nainštalovaný na čelo tak, aby nedochádzalo k Venturiho zanášanie hnojiva 4, po, hnojenie, by mala pokračovať v opláchnite vodou rúry, aby sa zabránilo hnoj uložené v závlahových systémov, spôsobuje upchatie. Balenie: 1 sada pracovný princíp: 1, Venturiho-typ hnojiva a závlahový systém zavlažovania na vstupe vody ovládací ventil v paralelné používanie ovládacieho ventilu budú malé, tvorba ovládacieho ventilu pred a po tlakový rozdiel, môžete sa rozpúšťajú vo vode, inhalácie do Venturiho A potom do vody prívodného potrubia. Upozornenie: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory. PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť predtým, než sme sa lode von. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby. Môžeme vám najlepšie riešenie.

Štítky: injektor venturiho, trubky plynu konektor, zavlažovanie venturiho, hnojivá hnojivá, saxophon, fung shui, fertil, ako venturiho hnojivo injektor, camper vody konektor, plastové skúmavky.


( 2 Hodnotenie )

Počet