Abay Vojenské Taktické Pás Tašky Fanny Pack Fľaša Na Vodu Puzdro, Vodotesné Vonkajšie Športy, Beh Na Lov Rybolov Pás Taška

€9.85


Materiál: nylonu 1000D Rozmer: 19,5 v * 16 * 9 cm / 7.5 * 6.3 * 3.5 v High-density 1000D Nylon textílie a kvalitné, ABS, pracka, ľahké a trvanlivé. Malý a kompaktný, môžete vykonávať kdekoľvek s ľahkosťou. Päť rôzne veľkosti vrecká plne uspokojiť svoje základné vonkajšie potreby: veľký hlavný priestor je dostatočne veľký na prepravu okuliare, kľúče, MP3, potraviny, nástroje, atď. Na predné vrecko je pre extra ochranu o váš cestovný pas, občiansky preukaz, Kreditné karty, peňaženku a základné výrobky. Dve pracky vrecku môžu byť použité na podržte váš telefón a cigariet. A jeden odnímateľný držiak na fľašu. Ideálny pre jogging, chôdza, jazda na bicykli, turistika, poľovníctvo, kempovanie, cestovanie, hory, turistiku, outdoor športy, dovolenka a voľný čas života.

Štítky: stanley pás taška, režim pás taška, mini taktické pás taška, vojenské taktické pás taška, taktické pás taška mo, pás taktika taška, opravár pás taška, kpop pás taška, 6l taktické pás taška, starožitný pás taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet