Syntetické parochne Bočné Časti Čipky Syntetické Vlasy, Parochne Ombre Blond, Hnedá Farba Dlhé alebo krátke Vlny Čipky Parochne Pre Ženy

€23.22


Názov značky: JENNIFER

Krajina pôvodu: CN(Pôvodu)

Čipka Farba: Svetlo Hnedá

Textúra: Dlhé Vlnité

Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť

Štýl: Módne

Hmotnosť: 300 g

Dĺžka: 20-palcový

Hustota: 180%

Základný Materiál: Elastický čipiek

Čipky Parochne Typ: Bočné Časti Čipky

Materiál Triedy: Vysoká Teplota Vlákna

Č.: 79-LACE4364-4T-TAKTNÉ

1 .PREČO DĹŽKA NIE JE TO ISTÉ AKO POPIS?

Meriame dĺžku vlasov, keď je natiahnuté na rovný štýl, a my opatrenia parochňa z hornej vlasov na konci, vlnité a vlasy curl bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy. Venujte prosím pozornosť správnemu dĺžky pred podaním objednávky, ďakujeme!

2.PREČO FARBA NIE JE ROVNAKÝ AKO OPIS?

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie,pozadie, atď. Avšak ak si myslíte, že položky, ktoré ste obdržali, je nesprávne, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, budeme riešiť pre vás.

3.AKÉ SÚ VÝHODY SYNTETICKÉ VLASY, PAROCHNE OPROTI ĽUDSKÉ VLASY, PAROCHNE?

a.Syntetické vlasy, parochne sú lacnejšie ako ľudské vlasy, parochne, takže si môžete dovoliť zmeniť svoj štýl viac často, alebo keď ste si vyskúšali svoje aktuálne vzhľad.

b.Syntetické vlasy, parochne sú jednoduchšie na štýl ako ľudské vlasy, parochne. Ľudské vlasy, parochne si vyžadujú veľkú starostlivosť a musia umývať častejšie. Teda, ľudské vlasy, parochne spravidla vyžadujú väčšiu údržbu, než syntetické parochne.

c. Syntetické parochne vopred štylizovaný a pre-cut a bude mať ich pôvodný tvar dokonca aj po tom, ako umyť. Preto oveľa jednoduchšie pre priemerného spotrebiteľa. Ľudské vlasy, parochne zvyčajne vyžadujú, orezávanie a tvarovanie od kaderníčky, než môžu byť nosené.

4.AKO SA STARAŤ SYNTETICKÉ VLASY, PAROCHNE?

Je ľahké dostať sa uniesť svoju novú parochňu viac styling a viac bielizne, takže si prečítajte náš sprievodca pre starostlivosť o vaše syntetické predné čipky parochne s cieľom zabezpečiť dlhovekosť vašej parochňu a zachovala sa jeho štýl.

Syntetické parochne sú vyrobené tepelne odolných vlákien, ktoré môžu odolať teplotám až do 180 stupňov Celzia (400F). To je skvelé pre narovnanie kučeravé/kinky syntetické parochne alebo curling Yaki/rovné syntetické parochne

Štítky: vlasy ľudské parochňu, ombre farebné parochne čipky front, predné čipky parochne, zelená fialová parochňu, parochňa, vrkoč glueless parochňu, blondínka čipky parochne predaj, anogol platinovej blond parochňu, cexxy vlasy vlna parochňu, zľahka hnedé predné čipky parochne.


( 4 Hodnotenie )

Počet