Skutočné králik kožušiny vesta mýval kožušiny dekorácie kabát bunda, kabát, bundu 6 farieb Kožušiny príbeh 08B

€41.35


\

Reálne meranie štýl (rovnaké ako vyššie graf 1, pre non-anglickej Krajiny), prosím, vždy kúpiť tovar podľa nižšie a vaše skutočné veľkosti tela.

veľkosť

dĺžka tela

poprsie

Rameno

rukáv

pás

poznámka

M

48 cm/18.9"

88 cm/34.6"

K dispozícii

L

49 cm/19.3"

92 cm/36.2"

K dispozícii

XL

50 cm / 19.7"

96 cm/37.8"

K dispozícii

XXL

51 cm / 20.1"

100 cm/39.4"

K dispozícii Ako Zvoliť vlastnú veľkosť: 1) Opatrenie vlastné veľkosti ako je uvedené nižšie metódu. Prsia: So zbraňami na stranách, miesto, meracie pásky pod rukami a spustite ho okolo hrudníka v najširšom súčasťou vaše poprsie b. Pás: Miesto merania na najmenšie časti pása a spustite ho okolo c. Hip: Stáť rovno s nohami spolu a meranie v okolí vysokých hip bod tela 2), Aby zodpovedali vyššie Štýl merania s vlastnou veľkosť, navrhneme vám vybrať si szie väčšie, napríklad, ak vaše poprsie veľkosti je 92 cm, lepšie zvoliť štýl, veľkosť na 96 cm poprsie. Ak máte akékoľvek otázky, o veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: colar kožušinový kabát, freal kožušinový kabát, zimné módne kožušiny kabát, móda žltá kožušinový kabát, mongoose kožušinový kabát, womail kožušinový kabát, dekorácie kožušinový kabát, priemyselné kožušinový kabát, moffi kožušinový kabát, linined kožušinový kabát.


( 0 Hodnotenie )

Počet