Mäkký Chlieb Plyšové Plnené Vankúš, Bavlna Bábika Potravín Výzdoba pre detského Domova Darček

€6.63


Popis:

100% zbrusu nový,vysoko kvalitné,

Funkcie:

Krásne Chlieb , Roztomilý oči, čo vám dáva silné pocity.

Deti môžu hrať s plyšová použiť ako vankúš, alebo len objať ho, keď idú spať, ktoré vám poskytujú pocit bezpečia, keď sa človek cíti sám.

Vhodné na auto, domáce dekorácie.

Ľudia, ktorí pracujú tvrdo celý deň môžete stlačiť ho ako spôsob, ako uvoľniť tlak. Budete padať v láske s touto neodolateľný pocit

Táto roztomilá plyšová uspokojí obe dievčatá a chlapcov, na Vianoce, narodeniny, alebo akýkoľvek iný festival príležitostiach.

Špecifikácie:

Typ Položky: Chlieb Plyšové Plnené Vankúš

Materiál: Plyšové

Veľkosť: cca.18x9cm/7.09x3.54in

Farba: Hnedá

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Chlieb Plyšové Plnené Vankúš(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

FAQ: 1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Akú veľkosť sa zmestí mňa? Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ). 4. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: podrobné pokemon obrázok, stredné pokemon obrázok, mesiac pokemon obrázok, vlastné pokemon obrázok, pokemon obrázok tím, venusaur pokemon obrázok, pokemon ľudské postavy, pokémon pikachu obrázok, vinyl pokemon obrázok, pokemon obrázok diely.


( 0 Hodnotenie )

Počet