SIKAI Korku Puzdro Puzdro Taška Pre MacBook Air 11 12 13inch Drevené Mäkké Kožené Puzdro Pre Macbook Prípade Pre MacBook

€11.24


SIKAI Korku Puzdro Puzdro Taška Pre MacBook Air 11 12 palcový Drevené Mäkké Kožené Puzdro Pre Macbook Prípade Pre MacBook Vaky vyrobené z Korku a Polyesteru, ktorý je prirodzený a výrazné. Mimochodom, s špeciálneho materiálu, taška je nepremokavá, mothproof a mildewproof. Prítomnosť Veľké kabelky Korku+Polyester Prírodné Bežné šaty Nepremokavé Mothproof Mildewproof SIKAI Exkluzívne originálne konštrukčné Detaily Produktu 1. Designer & Značka: SIKAI je exkluzívny a originálny! Nikdy totožné! 2.Materiál: Korok+Polyester+Kraft 3. Charakteristika: Nepremokavé+Mothproof+Mildewproof 4.Čistenie: Voda preplachovanie po jemne kroviny na špinavé; Prírodné suché.

Druh pripomenúť: • Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát. • Ak po 55 dňoch si ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, budeme odoslať novú. • ak sa zobrazí rozbité položky vo vašej zásielky, budeme poslať nové na vás. • Prosím nenúťte spory v rámci 55days.Neakceptujeme žiadne spory pre logistiku.

Štítky: magsaf, coque macbook air rukáv, korok kabelka žena, macbook air, drevený blok, bazén dreva prípade, macbook air prípade zemi, vodič dreva kryt, mcbook pro, mcbook vzduchu prípade dreva.


( 1 Hodnotenie )

Počet