5.45" Pre Xiao Redmi 7A LCD Displej +Dotykový Displej s rámom Pre Xiao Redmi 7 LCD Digitalizátorom. Snímača Sklo Panel + Bezplatné Nástroje

€13.72


1.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte nejaké otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, budeme riešiť ju tak rýchlo, ako je to možné, pre vás. 2.Každý položky sú testované dobre QC pred odoslaním. To je nestabilné a ťažko nahradiť. Prosím skúste to znova pred inštaláciou. 3.Prosím, vyberte si správny model telefónu a farieb pre seba. 4.Prosím skontrolujte, či balík je v dobrom stave, keď dostanete balík. Ak je balík v predvolenom nastavení,prosím neprihlasujte ho a Vziať videa na nás, bude najlepšie riešenie pre vás. 5.V prípade akýchkoľvek problémov tým, že omylom, kontaktujte nás na adrese raz pred odchodom zlý spätnú väzbu a otvorení sporu. Budeme vám najlepšie riešenie, ďakujem!

Štítky: funkcie redmi 7a, lcd poznámka 10, lcd xiao redmi 7a, displej na redmi 7, displej redmi 7, späť fotoaparát, sklo redmi poznámka, 7a redmi, etui redmi 7a, redmi 7 dotyk, redmi 7a dotyk.


( 3 Hodnotenie )

Počet