GOALONE 1L Vojenské Jedálne Súpravy Prenosné Hliníkové Jedálne Pohár Dreva Pec Nastavená s Nylon Kryt Taška pre Kempovanie Turistika Backpacking

€20.50


Vyrobené z hliníka, ľahké a odolné.Jedálne a pohár môže byť použitý pre mnoho rokov. Jedálne je žiadne netesnosti, kvôli jedálne spp má jasné tesnenie vo vnútri. Integrovaný hliníkový jedálne pohár s držadlami,môžete variť priamo na ohni,ideálne pre samostatné použitie.Drevo, kachle funkcie vetracie otvory a široký otvor pre efektívne spaľovanie. Tlak uzáveru zelená puzdro, podrobné konštrukcia s ťažkej váhe nylonová taška. Jeho hmotnosť je iba 1.01 libier,jedálne súpravy je veľmi ľahko prenosný, ideálny pre kempovanie, turistiku, prežitie a iné dobrodružstvá. 4pcs riad nastaviť pre prežitie a vonkajšie dobrodružstvo. Extra bonusom je, že hliník jedálne a pohár môže byť použitý k varu vody v ohni, tak to môže byť používané na varenie, ohrev vody (prosím, odstráňte uzáver a reťaze jedálne pri kúrení, v opačnom prípade sa budú poškodené)

Štítky: fľaša na vodu 1500ml, dieťa jedálne, doprava zdarma položky podľa dolár, bambusové hrnček, kamp zariadenia, kameň, drevo, kachle, profil hliníka, rúra potreby na kempovanie sporák na drevo, box dreva potreby na kempovanie sporák, keychain britva.


( 1 Hodnotenie )

Počet