SPTA 1Pc 95 mm/145mm Jahniat Vlnená auto Leštiaci Pad Leštenie Nárazníkov Pad Pre Auto Polisher Podrobne Voskovanie, Leštenie Buffer

€4.13


SPTA Jahniat Vlnený Leštiaci Nárazníkov Pad POPIS VÝROBKU :

[Item]: Leštiaci Pad

[Značka]: SPTA

[Materiál]: Vlna

[Široko Použitie]: Môže byť použitý na auto,loď,motorový bicykel ,tiež môžete urobiť, leštenie

[Farba]:Blue;Biela

[Pad Priemer]: 3 " (80mm)

[Späť Velvet]: 2 " (50mm)

[Hrúbky]: 1" (25 mm)

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie, vďaka!

[Pad Priemer]: 4 " (100mm)

[Späť Velvet]: 3 " (80mm)

[Hrúbky]: 1" (25 mm)

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie, vďaka!

[Pad Priemer]: 5 " (130 mm)

[Späť Velvet]: 4 " (100mm)

[Hrúbky]: 1" (25 mm)

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie, vďaka!

[Pad Priemer]: 6 " (150mm)

[Späť Velvet]: 5 " (130 mm)

[Hrúbky]: 1" (25 mm)

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie, vďaka!

[Pad Priemer]: 7 " (178mm)

[Späť Velvet]: 6 " (150mm)

[Hrúbky]: 1" (25 mm)

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby spôsobené ručné meranie, vďaka!

Použitie Oznámenie

1. Vlnené výrobky, vypadávanie vlasov jav, čistý dovezené vlna disku bude strácať vlasy.

2. Vlny disk má veľké rezanie a vysokej leštenie efektívnosti, ale to sa tiež nechať špecifické jemné línie na lakovaným povrchom.

3. Vlny disk nemôže byť čistené s kefou alebo silný čistiaci prostriedok, inak to bude zrýchľovať straty vlna disku.

4. Vlny disk je spotrebných položiek, a jeho štruktúru určuje, že strata je oveľa vyššia, ako hubky disk.

Čas stane je málo. Prvýkrát Použitie: Krok 1: nový disk musí byť nainštalovaný na stroji, pre 1 minútu voľnobehu odstrániť prebytočný plávajúce vlasy tak, aby sa zabránilo zbytočné problémy počas výstavby. Krok 2: Prvý dotyk sa hodil povrch ručne, aby sa zabezpečilo, že neexistuje žiadne zvyškové častice, aby sa zabránilo sekundárne škrabance tuhých častíc počas výstavby, ako aj zníženie výskytu odlesky. Krok 3 : Mokrá vlny pad s čistou vodou a sprej vlna pad s vodou hmly 3-5 pri vhodnej vzdialenosti, aby sa zabránilo vlna pad je príliš suchá v prvom použití, ktoré môžu spôsobiť sekundárne poškodenia laku.

Po tom, nainštalujte vlna disku na zadnú dosku počítača, aby zabezpečili, že vlna disku je sústredná s stroj. Metóda Čistenia:

Krok 1: Spolupracovať s kohútik, opláchnite von z pozície stredného otvoru vlna pad, a zároveň špirála chmýří s palcom a prietok vody v rovnakom smere. Tak otočiť jedno kolo, namočiť vlnené a hrebeň do radiálne pasívny tvar.

Krok 2: Squeeze kruh čistiaci prostriedok okolo otvoru v disku, a potom použite váš palec, aby sa zasadila čistiaci prostriedok von šíriť čistiaci prostriedok rovnomerne na povrch disku.

Krok 3: Pomocou prstov špirála plyšové v smere hodinových ručičiek v jednom smere a opláchnite s vodou v rovnakom smere.

Krok 4: Squeeze out väčšina vody s dlane, nie je bordel plyšové Krok 5: Zavesiť disk na leštiaci stroj točiť a točiť vo vysokej rýchlosti, a spolupracovať s vedre na zníženie splash kvapky vody. Po spinning, pomocou prstov špirála plyšové v smere hodinových ručičiek.

Tipy: Keď sušenie, GA je preferovaný, nasleduje DA, a RO nie je odporúčané

Špirála plyšové v jednom smere, a nakoniec ju narovnať v smere hodinových ručičiek, vyhnite sa treniu v oboch smeroch opakovane. Vlastnosti produktu Materiál: Penová Vlna Pad použitie novej technológie, ktorá kombinuje výhody peny a vlny v jednom výrobku. Patentovaný nano-pena proces vystihuje základne jahniat vlnených vlákien s mikroskopické polyfoam častíc pre výhody môžete vidieť. Výhodou: Tento produkt používa vysoko kvalitné späť velvet, pribrala späť doska a hubky buffer layer.Hrať úlohu vyrovnávacej pamäte a zahrievanie počas používania Výkon : Rezy ako prírodné ovčie ale končí ako pena podložky. Aggresively odstraňuje P1500 zrnitosti škrabance, zanecháva lesklé prevedenie bez hazing znížením miešanie swirls. O Používaní A Účinok

Môže byť použitý pre veľké plochy pneumatické alebo elektrické leštiace zariadenia. Používa sa pre automobilový leštenie a zlepšuje lesk farby povrchu. Používa sa pre všetky druhy srsti farba voskovanie, leštenie a tesniace glazúra, zlepšenie ľahkosť.

Môžu byť použité na rotačné polisher,dual action polisher a vzduchu sander,vysoko kvalitné penové podložky môže leštenie viac ako 20 áut .

Suchého zipsu na zadnej strane je pevne prilepené na tele leštiaci pad tak, že to nebudú vyhodené aj keď leštené pri vysokej rýchlosti Použité pre auto / loď / handry na leštenie, rôznych farieb a leštenie majú rôzne leštenie účinky. Zámorské Sklady PO-PREDAJ SLUŽIEB

ZÁVÄZKU, Ak nejaké problémy kvality ako dizajn, výroba, funkcia v záručnej dobe, SPTA nesie plnú zodpovednosť a niesť všetky ekonomické vznikli. PRIAZNIVÉ

CENA SPTA poskytnúť životnosť priaznivé ceny kupujúcemu s materiály a náhradné diely, použité v prevádzke systému.Zariadenia na údržbu. ODBORNÉ USMERNENIE Vymenovať špecializovaný technik učiť, ako inštalácia, používanie, údržbu a opravy. Budeme vám obrázky alebo videá vyjadriť jasne. O ZÁSIELKE Doprava Krajiny Poštovné Spôsob Určenia Krajiny/Oblasti Odhadovaný Čas Doručenia Čína Cainiao Super Ekonomiky na celom Svete Asi 30-60 pracovných dní Yanwen Ekonomické Air Mail na celom Svete Asi 30-60 pracovných dní 4PX Singapur Post OM Pro celom Svete Asi 30-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus celom Svete O 25-60 pracovných dní Čína Príspevok Air Mail na celom Svete O 35-60 pracovných dní J-NET po celom Svete O 35-60 pracovných dní ePacket po celom Svete Cca 15-30 pracovných dní

Štítky: auto poľský india, podložka myši, auto poľský, aplikátor vosku, makita rotačné polisher, auto dobré, poľský spta, mince leštenie, auto auto detail, Poľský Vosk.


( 5 Hodnotenie )

Počet