5 Rýchlosť Radenie Gombík Hliníkové Auto Prevodovky Hlavy Čierna Prevodovka Manuálna Gombík Radenie 1 Ks

€8.85


5 Rýchlosť Radenie Gombík Hliníkové Auto Prevodovky Hlavy Čierna Prevodovka Manuálna Gombík Radenie 1 Ks Informácie : 1.Materiál: Hliník. 2.Farba:Čierna. 3.Veľkosť: k dispozícii sú 2 veľkostiach pre možnosť. 4.Balenie Obsahuje: 1x Manuálny Posun Gombík Iné Príslušenstvo Funkcie: 1.Vhodné pre väčšinu manuálnou prevodovkou a automatickou prevodovkou. 2.Nový shift radenie gombík je vaše auto viac osobnosti a v pohode. Perfektné na dotyk, Jednoduchšie na ovládanie. 3.Prísť s 3 hadice (mm 8 mm,10 mm,12 mm). 4.Priamo výmenu pôvodnej shift gombík hlavu, žiadna zmena vyžaduje. Tak ľahko nainštalovať ručne, ideálne riešenie pre autá. Inštalácia: 1.Odstrániť pôvodné Radenie Gombík, odmerajte priemer skrutky rod. 2.Vyberte si jeden kus vhodný adaptér z 3 kusov. (Poznámka: Ak tri adaptéry nie sú rovnakej veľkosti ako auto skrutku prút, prosím, vyberte najbližší rozmer adaptéry ,upevnite ho pomocou lepiacej pásky, a potom utiahnite shift gombík stick.) 3.Vložte adaptér do rýchlostnú páku. 4.Dal nový shift gombík vedúci priamo do prevodovky, rod. Poznámka: 1.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1inch=2.54 cm) 2.Nie sú žiadne pokyny uvedené v tejto súprave.Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané, 3.Prosím, porovnať radenie hlavu s pôvodným jeden pred nákupom. Typ 1 : Type 2 : Láskavo Poznámka: veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám. Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Platby

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj T/T, Western Union, kreditné karty. Sme sa očakáva, že prijatie vašej platby do 3 dní po uvedení vašej objednávky.

Láskavo Poznámka: uprednostňujeme platbu cez ÚSCHOVY a to je najbezpečnejší spôsob, ako. Pred platiť prosím, uistite sa, že vaša adresa a telefónne čísla sú správne.

Doprava

Odpoveď: 2-5 dní na spracovanie poslať z vášho tovaru po zaplatení je prázdny a máme veľké zásoby na ruky.

B: Všetky položky, ktoré budú odoslané na kupujúceho www.tantra-egypt.sk adresu. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď.

C: Položky sa zvyčajne bude odoslaný do 5 pracovných dní na platby prijaté.

D: čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, niekedy môže to trvá dlhší čas, dokonca viac ako jeden mesiac, ak chcete dosiahnuť. Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Návrat Politiky

Ak máte pocit, že nie je spokojný so položky, ktoré ste dostali od nás, a položka sa líši od popis. Prosím, dajte nám vedieť.

Plné vrátenie peňazí, výmena alebo nahradenie je ponúkané. Stačí, ak v núdzi, prosím, vráťte položka k nám do 3 dní po prijatí to. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. Nie sme zodpovední za stratu vzhľadom na nedostatok komunikácie.

Láskavo Poznámka: nebudeme vrátiť prepravné náklady, alebo neberte náklady na dopravu späť k nám, pokiaľ to nie je naša vina. Dúfam, že sa vám môže to pochopili. A nie sme zodpovední za stratu vzhľadom na nedostatok komunikácie.

Spätná väzba

Ak ste spokojný s mojou položky a služby, prosím, nám prospech opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.

Ak máte pocit, že nie ste ísť na dovolenku nám pozitívnu spätnú väzbu, prosím, cítiť sa pohodlne a dajte nám vedieť ako prvý. Dáme vám o dobré riešenie.

100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ

Ak nie ste spokojní s položkami z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo nechajte nám správu cez Obchodný manažér, budeme reagovať do 24 hodín.

Štítky: gt shift gombík, audi a3, e46, renault logan, škoda yeti, vibrat, nálepku vw, E39, chevrolet kríž, e90.


( 2 Hodnotenie )

Počet