18-palcové zber stroj elektrický 60W, bubnové zastrihávač zber stroj záhrada leaf zastrihávač so 6 rezacie nože

€152.17


18" Tabuľka Hydroponické 3 Rýchlosti Elektrické Leaf Bud Zastrihávač Výbava Reaper W/ 6 Extra Čepele

Upozornenie:

1. Pre krajiny EÚ, sme dodaní položky z zámorské sklady. Dodanie je rýchlejšie a lacnejšie . PRE klienta, z Rusko-Bielorusko-Kazachstan-Ukrajina Kirgizsko , zasielame priamo z Číny. Vyššie uvedené všetky oblasti, colná , dverí k dverám a služby!

2. Pre ostatné krajiny, sme spolupracovali doprava agent pre nákladné zľavy.

3. Viac ako tri stroje, obráťte sa na dodávateľa, ak chcete získať ďalšie zľavy!

ÚVOD Tento stojan Leaf zastrihávač sa používa na oddelenie vyčnievajúce prebytok listy a rezanie konárika z rôznych rastlín a kvetov.Môžu byť tiež použité na rez rastlín a drevín, ako je rozmarín,oregano,bazalka,mäta,levanduľa,koriander,petržlen a pripraviť éterické oleje a zmesi kvetov pre aromaterapiu a potpourris.Stačí pár elektrické pohony.Malé listy bude vyhodený do prevodovky okno vo vnútri ventilátora pre ľahko likvidácii.

tt je vybavený leaf recovery systém a môžu byť rýchlo rozobrať pre jednoduchú prepravu.Pre orezávanie, vziať pobočka čerstvo zozbierané rastlín v ruke a presuňte ho nad rošt s back-a-ďalej pohybu pri otáčaní rastlín v rovnakom čase.S týmto strojom môžete zastrihnúť rastliny, alebo kvety za zlomok času a s jednotným výrobku výsledok.

Extra ostré ostrie, aby čisté kvalitné kusy, ale to tiež bude minimalizovať škody spôsobené na rastliny. Jednotka má tiež zabudovaný Ventilátor, ktorý fúka malé listy a konárika do spodnej namontované na pokosenú. To tiež pomáha znížiť čistenie a všetkých neporiadok. Kúpiť Krútená Zastrihávač a môžete si byť istí, že váš nákup najlepší z najlepších, za najlepšiu cenu!

UPOZORNENIA: 1.Nikdy položte prsty, rukavice alebo iné časti tela, v kontakte s rošt alebo kotúč. 2.Nikdy vyvinúť tlak na rošte. 3.Nepoužívajte nožnice, nože alebo akýkoľvek nástroj nad rošt. 4.Bezpečnostné okuliare a rukavice sú potrebné na všetkých čias. 5.Rukavice musia byť tesné dosť, takže sa nemusíte dostať dovnútra rošt sloty. Voľné glove je nebezpečné,byť si vedomí!

FUNKCIE Produktu Dimendion: 18" x 18" x 26" 304 Stainelss Oceľové Konštrukcie Dual Stainelss ocele abjustable ostré nože frézy Extra pevnú nohu dizajn pre stabilitu S silný, výkonný a tichý motor S bezpečnostným plášť na zaistenie bezpečnosti pracovníkov a produkt ochrany S vetraním a trosiek obnovy systémov Samostatné prebytok listy a konárika z rôznych rastlín a kvetov Ľahko otvoriť rošt na čistenie alebo výmena nového kotúča Dva Roky Záruka

TECHNICALS Výkon : 60W zdroj : 110V 50HZ / 60HZ 220V Elektrický Kábel: 7.5 Nohy Čepeľ Ventilátor: 15" Produkt Dimendion: 18"x 18" x 26" 6 extra Rezacie Nože

PACKAGAE INFORMÁCIE Elektrické Tabuľka Leaf Zastrihávač x 1 7.5 Ft Napájací Kábel x 1 Opakovane Zber Taška x 1 Extra Rezacie Nože x 1

Štítky: späť holiaci strojček, hydroponické rásť, hydroponické leaf zastrihávač, smrtka, laser vevor, bud leaf zastrihávač, rukavice železa tabuľka, sústruh vevor, elektrický zastrihávač list, bud zastrihávač.


( 0 Hodnotenie )

Počet