Umelé Končatiny Falošné Prsia Realistické Silikónové Prsia Formulár pre Dragqueen Rakoviny Mliečnej Mastektómii Ženy Nahradiť Protéza

€10.53


Umelé Končatiny Falošné Prsia Realistické Silikónové Prsia Formulár pre Dragqueen Rakoviny Mliečnej Mastektómii Ženy Nahradiť Protéza

Priateľské pripomienka: Ak potrebujete zadok lepidlo,prosím zanechať odkaz(predvolené:non-lepidlo)

vhodné

herecký výkon internet celebrity crossdressing hrudník zahusťovanie mastektómii

O materiáloch

Naše silikónové prsia formy produkty prejsť prísnej kontrole kvality, a to prešlo, SGS certifikácie kvality. Spĺňa normy US Food and Drug Administration pre styk s potravinami testovanie. Naše silikónové prsia formy výrobky sú vyrobené zo 100% potravín triedy lekárskeho silikónu, ktorý je najviac kože s ľudskou pokožkou. Podobné látky, netoxická a bez chuti, nie dráždiť pokožku a nebude mať žiaden vplyv na váš zdravotný stav. Pripomienka: Podradné silica môže spôsobiť začervenanie, svrbenie, a vredy na koži, takže by ste nemali vybrať lacné nižšej silikónové prsia formy.

O veľkosť

Máme veľa rôznych silikónové prsia formulára poháre z čoho vyberať. Rôzne silikónové prsia formulára poháre hmotnosti sú vhodné pre rôzne veľkosti tela. keď chcete, aby sa pred prosím, pozrite sa na zoznam veľkosť jasne, zvyčajne 75B/80A Zvyčajne čísla predstavujú vaše poprsie a a B predstavujú poháre. ak neviete sami veľkosť, prosím, musí byť spýtajte sa nás, prosím, buďte opatrní kúpiť. Poznámky: Naše silikónové prsia formulára výrobky sú vyrobené, strih, a merané ručne, s malými chybami.

informácie o produkte

vhodné pre mastektómii až do axilla viac clavicle časti zákazníkov, ktorí sweep veľká plocha rozlišovať medzi ľavej strane a pravej strane

subaxillary kompenzačné LT série bezpečnosť mrštný pokožky afinitu špecialita

použitie triedy dovážaných potravín triedy lekársky silikón super dlhý make-up ultra-long axilárne rozšírenie na ochranu hrudnej dutiny po operácii

pleť afinitu hladké a jemné ako pleť špecialita dizajn krúžok silikónové kosti

produkt displej

dovážané potraviny triedy lekársky silikón ergonomický dizajn modelovanie bacuľatá

o balenie a dopravu

Naše výrobky sú balené v kartóne a zapečatených balíčkoch. Nikto nevie, čo je vo vnútri, absolútne zaručiť vaše súkromie. Pretože rôzne krajiny majú rôzne colné predpisy, aby ste mohli získať pozemky, na rýchlejšie a bezpečnejšie, máme právo zmeniť spôsob dopravy podľa prepravných podmienok, ale prosím vás ubezpečiť, budeme len vybrať rýchlejšie a bezpečnejšie pre vás spôsob dopravy.

O colné odbavenie

Pretože mnohé krajiny majú rôzne právne predpisy, každá položka musí ísť cez colné kontroly z jednej krajiny do druhej. Colné len určuje, že v balení nie je nebezpečný tovar. Toto je zákonná požiadavka všetkých krajín, ale prosím, nebojte sa, ak colný zadržal ju. Stačí len kontaktovať colné a vysvetlite im, že váš produkt nie je nebezpečný tovar. Môžete sa na nás obrátiť. Pomôžeme vám dokázať, že to nie je nebezpečný výrobok, a vy môžete získať balík hladko.

O návrat

Ak balík dostanete nie je vhodný pre vás, sa môžete vrátiť alebo vymeniť, ale musíte zaplatiť dvakrát doprava, tak, uistite sa, že vybrať farby a veľkosti, ktorá vyhovuje vám skôr, než si kúpiť. Poznámka: Ak sa na výrobku dostanete nie je vhodný pre vás, prosím, predložiť spor prvý, takže nemáme žiadne právo riešiť tento problém pre vás, takže uistite sa, že ste k nám ako prvý.

Štítky: falošné prsia false, sperma, transvestit, onefeng prsníka formulár, ladys prsia, ideálny falošné prsia, veľké falošné prsia, muž falošné prsia, 1 falošné prsia, prsia kremíka.


( 0 Hodnotenie )

Počet