More Hrad Benátky Budovy Stene Umelecké Plátno Na Maľovanie Nordic Plagáty A Vytlačí Krajiny Obrazov Na Stenu Pre Obývacia Izba Domova

€2.56


Kupón úvod

1. ak kúpna suma nedosiahne príslušnú čiastku z kupónu,môžete použite kupón a získať zodpovedajúcu zľavu! 2. Kúpiť viac získať viac zľava!

Obchod Zľavy A Ponuky Získať

1. + Postupujte podľa: Užite 1% zľavu ihneď 2. Dropshipping: Jeden Produkt Kúpiť ≥3 získajte 5% zľavu 3. Zákazníci:Viacerých Produktov, Kúpiť 3 dostanete 2% z;Predám 4 získať 4% z;Kúpiť 5 dostanete 6% z 4. zľava na 5. zľava na Možno Pridať Až Použiť

Začiatočník Sprievodca Nákupom

Produkty Detail

1. Materiál: Eko-Šetrné bavlna,nepremokavé plátno, ale nezmizne, môže byť rozmazané. 2. Balenie: dať do vysokej pevnosti papiera trubice, potom do kartónu s nepremokavé fólia, a tesnenie s páskou. 3. Platné miesta: dekorácie z obývacej izby, detská izba, spálňa, kuchyňa, pracovňa, kancelária, bar atď.【Môže byť tiež použitý ako darček] vyzýva 4. Poznámka: plagát len,drevený rám nie je súčasťou dodávky.

Závisí od toho, ako plagát je viazaný; originálny produkt podporuje vlastné (1-5 CM) biele okraje; prosím, kontaktujte zákaznícky servis alebo poznámky v predstihu, pred nákupom; ďakujem vám za pochopenie a podporu

1. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky mi pred doručením tovaru, kontaktujte ma, budem vám pomôžu vysporiadať sa s problémami! 2. Ak sa stretnete s (Balenie Škody) (Veľkosť Chyba) (Zle Eoods) atď prosím kontaktujte nás na vrátenie peňazí alebo výmenu, ako dlho, ako ste spokojní, nič nie je problém! 3. (Počítač)(Mobilný telefón) atď. Rôznych zobrazovacích zariadení bude mať určité farebné odchýlky, čo je normálne.

Doprava Detail

1.Objednávky bude dodaný do 24 hodín. 2. Tieto položky budú odoslané prostredníctvom:Čína Príspevok registrované letecky; www.tantra-egypt.sk štandardná doprava; ePacket 3. Dátum doručenia sa očakáva, že bude ovplyvnené ciel, počasie a ďalšie faktory. Okrem toho, kontaktujte ma prosím na rozšírenie ochrany čase vašej objednávky.

Štítky: dekor, mapa mundy, kotva dreva, wall street fotografie, plagát na stenu, farba, obrázok živice rám drevo, Nordic, dekor severskej, plagát.


( 3 Hodnotenie )

Počet