40pcs/veľa 10pcs/veľa Brúsny Nylon Čistiace Kefky Vlákniny Brúsenie Brúsenie Hlavu Nárazníkov Leštenie Kolies Pre Dremel Brúsenie Nástrojov

€6.94


Popis

Funkcie: Vyrobené z nylonu materiálu, s rôznymi farbami pre súbor. Tento súbor leštenie kolies je tvorený zeleným prútom 3.0 mm*10, čierny prút 3.0 mm*10, červená rod 3.0 mm*10 a žltá rod 3.0 mm* * * * 10. S malej veľkosti, dobrá leštiaci efekt, vysoká účinnosť a nízke náklady. Ideálne pre čistenie, hrdzaveniu, brúsenie, prachu, odstraňovanie ostrín, leštenie, odizolovanie rezíduí. Široko používané v metalurgii, strojov, lodí, ľahký priemysel, kože, dreva, stavebného materiálu, textilu a iných odvetviach. 40pcs Leštenie Kolies Nastaviť je ideálny pre kovové a nonmetal materiálov leštenie Špecifikácie: Materiál: Nylon Množstvo: 40pcs Stopka priemer: 3 mm Ramienka dĺžka: 45mm Kefa priemer: 25 mm Veľkosť balenia: 16*12*5 cm/6.29*4.72*1.96 v balení zoznam: 40pcs/set Leštenie Kolies Poznámka: Položka farba sa môže ukázať pohľad aberration v dôsledku rôznych streľbe svetla a monitora.

Štítky: vzduch brúska, mlynček na kávu ocele, flexibilný hriadeľ nástroj, krúteného drôtu wheel brush, dremel dreva, mlynček na kávu xeoleo, vlákno nylonové vlákno klapka leštenie kolies, dremel router nástroj, flex hriadeľ nástroj, dištančné koliesko.


( 0 Hodnotenie )

Počet