Pre PEUGEOT 206 Opierkou Častí Interiéru 2017 Auto Opierkou box Retrofit časti Úložný box auto doplnky Interiéru s LED USB

€10.96


Tipy:

Vzhľadom na komplexnosť globálnych auto typy,Aby sa vám lepšie produkt skúsenosti, odporúča sa, aby ste kompatibilite pred objednaním. Ak ručnej brzdy stanicu vo vnútri vášho auta je odlišné od ručnej brzdy stanice znázornené na obrázku na mojej webovej stránke,Prosím kontaktujte nás informovať model a rok pred nákupom, a pošlite mi foto z ručnej brzdy stanice v aute, a ja vám odporučí najvhodnejšie opierkou box pre vaše. šťastný nakupovanie!!! Ďakujeme!

Štýl:

Odpoveď: veľké dvojúrovňový 7usb (Dať Dátový kábel a nabíjačka) B: malé dvojvrstvové 3USB (Dať Dátový kábel a nabíjačka) C: malé jednej vrstve Nie USB (Žiadne dary) (Farba: čierna, béžová, šedá voliteľné) Materiál: PU koža / ABS plast Použitie vysokú tvrdosť materiálov

Po predaji:

Po prevzatí tovaru, ak zistíte akékoľvek poškodenie alebo problémy s inštaláciou, obráťte sa na nás, my vám ho vyriešiť pre vás v čase, prosím, nie zvýšiť sporov. ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".Prosím, nedávajte zlé recenzie, 1 alebo 2 hviezdy na bude.Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a šťastný nakupovanie!!!

Pre modely:Pre PEUGEOT 206 207

Lakťovej opierky box je vhodný pre ručnej brzdy platformu z nasledujúcich zodpovedajúce auto typy, prosím, potvrďte a nákupu.

Detaily produktu mapu

Odpoveď: veľké dvojúrovňový 7usb (Dať Dátový kábel a nabíjačka)

B: malé dvojvrstvové 3USB (Dať Dátový kábel a nabíjačka)

C: malé jednej vrstve Nie USB (Žiadne dary)

Inštalácia omietkami

Štítky: znak mitsubishi lancer, výbava opierkou peugeot 2008, peugeot 607 lakťová opierka, Peugeot 206, peugeot 2008 príslušenstvo styling ocele, PEUGEOT, nástroj peugeot 307 príslušenstvo, mini r60, škoda kodiaq príslušenstvo sada, peugeot 307 zariadenia.


( 2 Hodnotenie )

Počet