Nonvor 5 ks/Set Obdĺžnik Plastové Patchwork Prešívanie Rozsahu Propagačné Kreslenie Rovno Vládcov Šitie na Mieru Remeselné Nástroje.

€24.79


Funkcie:

Je veľmi vhodné na oblečenie zníženie zaťaženia, umenie: maľba, atď. Stupnica je jasné, trvanlivé, vysoká presnosť, dobrá pružnosť. Linka detail a jasné, vysoká presnosť, je ideálny nástroj pre ručné rezanie plechu robiť. Široko používané, vhodné na kreslenie, strihanie, dosky a iné oblečenie dizajn.

Zoznamy Výrobkov:

1pcs 5*30 cm, akryl pravítko 1pcs 10*45 cm akryl pravítko 1pcs 15*15 cm akryl pravítko 1pcs 15*30cm akryl pravítko 1pcs 15*60 cm akryl pravítko

1.Ak ste schopní prijímať položky v rámci našej zaručené času, prosím, neváhajte nás kontaktovať. 2.Ak sa poškodený alebo poškodený položky sú prijaté, garantujeme, že budú nahradené novými položky, alebo v plnej miere vrátené. 3.Ak máte dobré skúsenosti v našej predajni, prosím, dajte nám päť hviezdičkový spätnú väzbu. Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty.

Štítky: pravítko pre patchwork a šitie, patchwork nástroj, sada nástrojov pre patchwork, patchwork pravidlo, patchwork nastaviť, kovové pravidlo, pravítko na mieru, súprava patchwork, patchwork šablóny, deka pravítko.


( 0 Hodnotenie )

Počet