Teplé topánky Tyrkysové módne farebné zimné 2018 nový štýl ženské topánky nepremokavé hornej hrubé plyšové stielka populárne predaj

€24.80


sneh zimné Topánky intro dukciu

TOPÁNKY DETAIL

1, Teplé kožušiny plyšové v béžová farba

2 , Silný PU prst a podpätku

3, protišmykové podrážka TPR

4, jednoduché nosenie otvorenie silné blízko otvorenia

1). Balenie, vrecko balenie je zadarmo, box balenie potrebné $3.0 extra, pretože international express vysoké náklady.

1). **Veľmi dôležité**

Vážený zákazník, ak si miesto, aby k nám, je to€™s veľmi dôležité, ak chcete písať jasne, vaše celé meno a adresu, číslo domu, telefónne číslo , aby sme mohli poslať topánky, ktoré si na čas.

2) . Package menej ako 2 Kg sa doprava zadarmo Čína Post Air mail na mnohých krajinách, okrem niektorých ďaleko krajín a balík nad 2 Kg. EMS/ DHL/ UPS/ TNT/ FedEx sú k dispozícii, ak si žiadosť, aby príchode do 3-9 pracovných dní, ale musíte zaplatiť o niečo viac, náklady na dopravu. Všetky spôsoby dopravy majú sledovacie číslo, ktoré je možné sledovať online.

3), Prosím, kontaktujte nás ak chcete skontrolovať balík ak máte, nie si v 40-60 dní , budeme žiadosť prepravnej spoločnosti, kontrolovať a riešiť problémy hneď, ako je to možné.

Štítky: buffy the vampire slayer t tričko, farba snehu topánky ženy, farba pop make-up, béžová snow topánky, buffie dievča snow topánky, glam šperky, elegantné čižmy ženy, výšivky dieťa, sneh vyhovovali žena, buffi.


( 1 Hodnotenie )

Počet