1Bag Zmiešané Veľkosti na Nechty, Glitter Flitrami Iskru Holografické Robustný Zmiešané Nechtov Multi-veľkosti Farebné Vločky Flitrami Pre Manikúru 50g

€2.65


1Bag Zmiešané Veľkosti na Nechty, Glitter Flitrami Iskru Holografické Robustný Zmiešané Nechtov Multi-veľkosti Farebné Vločky Flitrami Pre Manikúru, 50g Materiál:Flitrami Dekorácie Farba: Ako na obrázku je zobrazená Balík obsahuje:50g/taška Nail Art Decoration Funkcia: Naozaj výborný a originálny dizajn Jednoduché aplikovať na prírodné, alebo umelé nechty, Vhodný Pre Profesionálne alebo Použitie Doma, môžete ich použiť na výzdobu vášho domova, mobilný telefón v prípade, okuliare, vyrobené karty, body art, atď Jednoduché použitie. Každodenný život, aby svoj vlastný štýl Profesionálne Použitie: 1.Fanúšik a čisté nechty ako normálne, manikúra procesu 2.Naneste tenkú vrstvu základným náterom 3.Pomocou pinzety vybrať niektoré a umiestniť ich na nechty 4.Pečať jasné kabát.a vyliečiť ju. Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: lesk mix, klinec piesku, lesk laser, Chrome, klinec, lesk nechtov, holograph prášok, lesk, sparkl, Klinec Prášok Nastavenie.


( 0 Hodnotenie )

Počet