12 Vrecká Rozširuje Súbor, Priečinok, A4 List Veľkosť Portable Document Držiteľ Black Podanie Zložky Stôl Skladovanie Akordeón Súbor Produkt

€8.12


Román Štýl: štítky 12 vrecká rozširuje súbor organizátor môže byť vložený do priečinka vám na klasifikáciu dokumentov.

Veľká Kapacita: Veľká-kapacita súboru priečinka udržiava každej časti papiere oddelené a usporiadané. A4 List Veľkosť rozšíriteľná súbor môže obsahovať približne 900 listov.

Materiál: Vysoko kvalitné Polypropylénové (PP), materiálu (netoxický a nonradioactive), Nie je ľahké zlomiť a deformácie.

Veľkosť produktu: 330x245x30mm box súbor, hrúbka materiálu 0.7 mm, ktorá je vhodná pre denné podania a ukladanie dokumentov.

Multifunkčné použitie: rozširovanie súbor poľa môžu ukladať viacero predmety, dokumenty, doklady, karty, poukážky, kupóny, atď. Súbor prípadoch chrániť dokument organizér pre domáce, kancelárske, školské použitie a cestovanie, jednoduché a módy.

Priestor šetrič 12 vrecká dizajn s veľkou kapacitou pre uloženie dokumentov, doklady, fotografie, vizitky a dokumenty s dobre organizované.

Dekoratívne rainbow dizajn môže byť ľahko dať súbory v-Z alebo mesiaca, aby a ľahko sa dal zhrnúť, robí svoju prácu efektívnosti.

módny a praktický dizajn je jednoduché zhrnúť dokument , aby vaše efektivity práce.

Multi-funkčné akordeón súbor, priečinok, z PP materiál (Netoxické Nonradioactive), ktoré je robustné, odolné a šetrné k životnému prostrediu.

Prečo si pripraviť Dúha Rozširuje Súbor, Priečinok pre seba?

Pri preprave dokumentov medzi úradom a klienta, ktorý spĺňa alebo z triede na študenta domov, nebude náročná úloha vôbec, ak máte jeden.

Ak chcete, aby sa všetky vaše papier, aby na jednom mieste v poradí, bude to pre vás ľahké, ak máte jeden.

Výber správneho skladovania položka je nevyhnutný na udržanie niektoré dôležité dokumenty konzervované, a súbor box poskytuje trvalú ochranu pre súbory uložené vo vnútri.

Farba: dúhová farba

Materiál: PP

Package zahrnuté:

1 * rozšírenie súboru priečinka prípade

1 * farebné štítky(A-Z & Jan.- Dec.)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: prípade dokumentu, priečinok a4 3, súbor kabinetu, ukladanie súborov, akordeón, priečinok, a4 zložka, dokument, akordeón professional, strana a4 binder.


( 3 Hodnotenie )

Počet