2 KS Bielizeň Žena Malé Hrudníka Zhromaždili Sexy Predné Pracky Nastaviť Typ Non-Bezdrôtový Podprsenka s Čipkou Bezproblémové Veľké Veľkosti, 90B, spodná Bielizeň

€13.85


Spodná bielizeň Dĺžky Nie sú Rovnaké Hrudníka (cm)

O Veľkosti Rozmery sú iluzórne v určitých množstvách v podrobnej špecifikácie. Pred objednávke, prosím, overte, že uvedené informácie sú správne. Zvyčajne prípustné rozdiely vo veľkosti asi 1-3 cm. Ak ste nájsť produkt, veľkosť, ktorá nesedí, môžete sa obrátiť priamo na nás. O Farebné Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že je položka, ktorú ste dostali, nie je v správnu farbu, kontaktujte nás, prosím, ak chcete zistiť, či je možné vrátiť. A my vám ho zmeniť alebo vám vrátime peniaze. O spätnú Väzbu Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytne vám s najlepším zákazníkom.

Štítky: štýlové a sexi podprsenka, crossover ženy, šaty robot, čierny korzet kostým, bralett orezať začiatok, krém nádrž, sexy kvetinová spodná bielizeň, čisté kvetinové spodná bielizeň, modrá kvetinový spodná bielizeň, dievčatá malá veľkosť podprsenka sexy.


( 2 Hodnotenie )

Počet