Mačka, Strom Luxusné Cat Tower Priestranné Ostriež Plne Zabalené Poškriabaniu Sisal Príspevky Mačka, Strom Činnosť Centra Mačka Play Veža

€23.07


AMT0062

· VYNIKAJÚCE a MODERNÝ DIZAJN: Inšpirovaný sky city, to mačka, strom vytvára elegantný a štýlový, mačka sky hrad pre svoje chlpaté priateľmi. 2-vrstvový podkroví s roztomilý otvory poskytuje dokonalý úkryt a zároveň s pomocou krok-ako platformy, aj vaša mačička môže ísť až na vrchol hojdacia sieť ľahko. Najlepšia časť je, top transparentný priestor kapsule nest, ktorý je ľahký a moderné, a môžete jasne vidieť, keď vaša mačka napping v ňom.

· MULTI-LEVEL ZÁBAVA: Všetkých tých, interaktívne a na jar gule bude priťahovať svoje mačky záujmu a poskytnúť vzrušenie pri swatting alebo odpaľovanie. 100% sisalu pokrýva príspevky uspokojiť mačacie prírody poškriabaniu. 2 priestranné byty sú super pohodlné pre vaše zvieratko roll, s bočné dvere a okrúhle otvory sú navrhnuté pre mačky pozorovať vonkajšie, ako aj umožniť im, aby si v hornej hniezda. Funkčné hniezdo je odnímateľná, čo môžete tiež načítať mačka je krásne hračky.

· ODOLNÉ & STABILNÚ ŠTRUKTÚRU: Vyrobený hrubé a šetrné k životnému prostrediu CARB-certifikovaná prírodná drevotrieskové dosky s robustná základňa, táto mačka strom poskytuje dokonalú stabilitu pre vaše mačací priateľov bezpečnosti. Všetky piliere sú zabalené s vysokou kvalitou prírodného sisalu, čo je trvalé a opotrebovaniu a zabrániť mačky od poškodeniu nábytku. Dobre rástli schodisko udržať celkovú rovnováhu táto mačka strom tak, že aj hyperaktívneho močového mačka bude cítiť v bezpečí a relaxovať pri skákaní alebo skáče na to.

· CLEAN & ÚTULNÝ ŽIVOTNÝ štýl: Remeselnícky moderný pocit v prírodného dreva a obilia, čistý a napriek tomu krásna, odráža jedinečné čaro moderných pet domov, táto mačka, strom, sa bude chcieť ukázať. Kombinovať s vymeniteľný a umývateľný mat na každej platforme, nie len poskytujú najlepšiu ochranu pre vaše mačiatko, ale aj pre jednoduché čistenie. Ultra-mäkký vankúš je starostlivo dať v každej byt ponúka teplejšie a útulnejšie prostredie hrať a spánku.

· WORRY ZDARMA INŠTALÁCIA: Prichádza s návod na obsluhu a všetky potrebné hardvérové a nástroje, to je super jednoduchá montáž-krok za krokom. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, alebo nie sú spokojní s produktom, prosím, neváhajte ma kontaktovať, poskytneme vám najlepšie riešenie, vaša spokojnosť je naším najväčším problémom.

AMT0065

AMT0040

AMT0027

AMT0012

AMT0012

AMT0043GY

AMT0078

AMT0044

1. Položky odoslané zo skladu v Rusku sú k dispozícii pre nasledujúce oblasti: 1-6 regióne,( ale okrem niektorých miest, ktoré je ďaleko od nášho skladu polohu,takže ak chcete, aby si ju kúpili,prosím, kontaktujte nás. Ale nemôžeme sľúbiť, dodacia lehota ako platformu show) . Položky odoslané zo skladu v Európe sú k dispozícii pre nasledujúce krajiny:

Spojené Kráľovstvo,Francúzsko,Španielsko,Taliansko,Rakúsko,Holandsko,Belgicko,Luxembursko,Poľsko,Írsko,Česká Rep.,Denmark,Hungary,Slovakia,Slovenia,Sweden,Portugal,Latvia,Estonia,Lithuania,Finland,Croatia,Bulgaria,Romania,Greece. 2. O inventár: a. Pretože položka je odoslané zo skladu v zahraničí, skutočné zásoby nie vždy aktualizovať v čase. To znamená, že niekedy produktu, ktorý ste si objednali, je už vypredaný. V takejto situácii môžete zrušiť objednávku, alebo sa na nahradenie ochotne. Ak chcete objednávku zrušiť, zvoľte si, prosím, dôvod, "iné". Vďaka vopred! b. Zvyčajne doplnenie období je približne o 20 až 30 dní. Ak ste ochotní čakať, prosím, miesto, poradie a predĺžiť čas spracovania primerane. Budeme dávať prednosť vašej objednávky, keď položka je na sklade znova. 3. O kuriérske poplatky: a. Nebudeme účtovať kuriérske poplatky, ak je to domáce plnenie, s výnimkou chcete nám zaslať do iných spôsobov dopravy. (naše prepravné spôsobom je IML.) 4. O dobu spracovania a čas dodávky: a. Potrebujeme 1-2 dni na spracovanie vašej objednávky (očakávajte veľké sviatky,ako Nové rokov Deň). b. Dodacia lehota je cca 10-20 pracovných dní ,alebo možno dlhšie.(Rusko je veľmi obrovské oblasti,prajeme vám môže byť trpezlivým.) c. Venujte prosím pozornosť na sledovanie informácií a poskytovanie informácií.Prajeme vám nebude otvorený spor, keď ste ešte nie si súčasťou,kontaktujte nás prosím. Budeme sa snažiť pomôcť vám ho vyriešiť. 5. Poslať zle položky : máme dve riešenia: a. Dá vám plnú náhrady,ale prosím, zašlite ho späť RU príspevok.Expedičný poplatok na nás. b. Vám rozdiel ceny o položky.Prosím neotvárajte sporu pred vás, kontaktujte nás. 6. Prosím skontrolujte položky v očiach kuriérom. Ak existuje akékoľvek nefunkčné miesto balík, prosím fotografie pre poškodené okno a položky naraz ako dôkaz. Je to dôležité pre uplatnenie náhrady pre vás.

Štítky: sisalové lano, cat tower, väzby domáce zvieratá, mačka led hračka, rada cat scratch, mačka cvičenie koliesko, cat tower strom, loptu mačka, lepim, barbi tričko.


( 2 Hodnotenie )

Počet