Pršiplášť ženy Vodotesné Priehľadné Pribrala Mužov Daždi Kabát Outdoor Camping Cestovné Plášte s Kapucňou, Rainwear Oblek pre 145-190cm

€2.80


Zoznamy balíkov: 1 * Pršiplášť Špecifikácia: Pršiplášť materiál: Zhustne EVA veľkosť: Jedna veľkosť Balenia: funkcie opp Vhodné ľudí: hmotnosť 90-200 kg, výška 145-190 cm, väčšina dospelých. Vlastnosti: * 1. To má mnoho funkcií. V osobitných prípadoch, oblek môže byť tiež použitý ako ochranný odev, aby sa zabránilo kvapôčky vody, prach a kvapky z lepenie na oblečenie. * 2. Manžety sú zoskupené spolu a tlačidlá na prednej strane šaty sú upevnené, takže je jednoduchšie dať na a vzletu a lepšie nepremokavé ochranu. * 3. Vhodná veľkosť: vhodné pre hmotnosť 90-200 kg, vhodný pre výške 145-190 cm, vhodné pre väčšinu dospelých. * 4. Vysoko kvalitné opakované použitie: split pršiplášť sada obsahuje pršiplášte a je vyrobený z pribrala EVA vysokej kvality. * 5. Široký sortiment: Tento kit je ideálny pre koncert hráčov, turistika, rybolov, športových podujatiach alebo akékoľvek veľké vonkajšie udalosti sa vám páči. Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: muži hoodie 3, mens daždi oblek, kamp camping stan, kabát dážď, pončo, pončo dážď, pončo ženy, muži pončo, daždi kabát menn, pršiplášť žena.


( 3 Hodnotenie )

Počet