Marvel Hrdinu Spider-Man posteľná bielizeň Nastaviť Queen Size Bed Listy pre Chlapca Deka Obliečky Twin prehoz cez posteľ Kráľ detských Letných Deti

€25.95


.

Materiál

.

Polyester

.

Package

. PVC taška (Bez krabice).

.

Štýl

.

3d animovaný tlač

.

Obliečky kryt nastaviť 3pc

. 1*Perinu + 2*obliečka na Vankúš

Obliečky kryt perinu je ako ochrana a dekorácia filler, ak ste objednávku perinu nastaviť, prosím, uistite sa, že máte rovnakej veľkosti plniva, ktoré by mohli dať do perinu, a mohli by ste nájsť na zips na perinu, otvorte to a dajte výplň v ňom.

.

Poznámka

. Tento súbor nemá posteľ list. V prípade potreby kontaktujte predávajúceho. Tento súbor nemá žiadnu výplň. . 1(cm)=0.3937008(palce) Vzhľadom na Ručné meranie, prosím, aby chybu v 3-5 cm. Vzhľadom na odlišné kultúry krajiny, rozmery sa líšia v závislosti na krajine, a vyzývam ľudí, aby overil veľkosť pred orderin.

Vzhľadom k rozdielu farebný efekt medzi vaše digitálne zariadenia a reálnom svete, skutočnú hĺbku farieb produktu sa môže mierne líšiť od toho, čo na obrázku vyššie. Vzor na perinu a vankúš je len na jednej strane, na druhej strane je farbou.

3D reaktívne vytlačené perinu set 3 kusov, svetlé a farebné, snového dizajn, HD kvalite.

40. 300TC polyesterové tkaniny, pohodlné a tak mäkké. nikdy nevyblednú.

Polyesterová tkanina, 300 niť počítať, 40., silné materal, obliečky kryt so zipsom. ľahké dať výplň vnútri.

Reaktívne vytlačené techonology, svetlé a farebné, nikdy nevyblednú. krásne rovnaké s reálnymi položky.

Viac Štýlu nižšie:

Prijať aj umývanie Rúk ang pranie Stroj, teplotu vody NIE je väčší ako 30 stupňov samostatne. Nepoužívajte žiadne Bielidlá, a nie namočiť nastavená na príliš dlhú dobu. Prosím, Oddelenie bielizne podľa farby, nemiešajte s inými textilné položky v rovnakom umývanie. Podporovať iba Studenej žehlenie. Mohla akceptovať Suché čistenie. Prvé umývanie môže zvyčajne vyblednutiu farby nastavené v prijateľným spôsobom, môžete pridať trochu soli v prvom umytí.

Budeme sa snažiť v našich silách, na spracovanie vašej objednávky a odoslanie zásielky sa do 5 dní (pracovné dni) Sme často ponúkajú "od dverí k dverám" prepravné služby, ak sa rozhodnete pre Komerčné Vyjadriť, ako DHL, UPS, Fedex, ect. uveďte, prosím, vašu adresu domov v orde Doprava problém (Presiahnuť Nákup Ochrany stále nemajú dodanie alebo straty počas prepravy), Full náhrady Prijaté zle produktu (Zlý vzor alebo nesprávna veľkosť), Full náhrady. Nie, ako je popísané (Materiál/ Veľkosť/Farbu rozdiel, Chýba nejaký tovar, Defektný, Poškodený, Znečistený, ect), Čiastočné alebo Úplné náhrady podľa skutočného. Nepáči položku alebo Si nesprávne poradie, Vráťte sa a plné náhrady alebo Výmeny. Všetky výnosy/výmeny musí byť v Pôvodnom Obale a Resalable Stave . nebudeme akceptovať žiadne použité, umyť, poškodené, zvlnené, znečistené, atď. Bez ohľadu na to máte niektorý z vyššie uvedených situácií, alebo nie , keď sa problém vyskytne, kontaktujte nás prosím najprv sme professinal personál, aby vám pomohol.

Štítky: prehoz cez posteľ, jeseň kuchyňa, prípade marvel, posteľ prehoz cez posteľ, smalt logo, avengers posteľ sukne, geometrické pončo, funko dobrý lekár, deka hodiť, asda avengers posteľná bielizeň.


( 0 Hodnotenie )

Počet