Jednofarebné Moderná Kuchyňa Mat Anti-slip Koberčeky Oblasti pre Obývacia Izba Balkón, Koberec, Kúpeľňa Nastaviť Rohožky Vaňa Rohože Spálňa Tapete

€6.21


RM19988090606823554

popis produktu

Veľkosť: cca 40*60 cm 45*70 cm 50*80 cm 60*80 90 cm*120 cm 40*120 cm

Použitie: Chodba, Kúpeľňa, Podlahy

Funkcie: Anti-Sklzu, absorpcia Vody

Čistenie úvod:ručné umývateľný,Stroj umývateľný, Suché čistenie,Vysávanie

Všimnite si prosím :

1.Niektoré podložky môžu mať malé farebné odchýlky s obrázkom, prosím vás pochopiť, a môžete sa opýtať na fotografiu pred objednávky.

2.Skontrolujte prosím vaše meno, telefónne číslo a adresa príjemcu pred miesto, aby

Balík obsahuje: 1 kus mat

Továreň na priamy predaj, veľkoobchod

Sme profesionálny dodávateľ , ktoré boli registrované v Hong Kongu a ShenZhen. máme vlastnú továreň.

ponúkame na predaj kvalitu oceňujú Domáce výrobky.poskytujeme na celom svete veľkoobchod a drop ship služby pre našich zákazníkov vo svete od roku 2005. tešíme sa na našu spoluprácu.

Väčšinou,objednávky budú posielať v priebehu 2-4 pracovných dní po platba potvrdená vás Budeme informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu Položiek sú len prepravné po platba potvrdená www.tantra-egypt.sk je potrebné 24 hodín, potvrdenie vašej platby Všetky sledovanie na jednej webovej stránke http://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.29zsp Väčšinou.Bude to trvá 15-40 vašej krajine Čína Príspevok Registrované Air Mail 7 až 15 dní od epacket.3-10 dní od EMS. 3-7 dní DHL Väčšinou,sledovanie informácie z Číny Príspevku Registrovaný Air Mail sa aktualizuje do 2-7 pracovných dní Prosím, Pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky, Budeme len poslať na adresu písaní ruských priateľov potrebné napísať svoje meno a priezvisko,alebo sa nemôže prijímať zásielky

Ponúkame 7-24 hodín on-line služby. Vaše otázky budú odpovedať do 6 hodín Budeme kontrolovať tovar starostlivo pred odoslaním. Náš pracovný čas. od pondelka do soboty. Ak je niečo, čo môžeme pomôcť.pls kontaktujte nás.

Ak nie ste Spokojní s produktom.pls nie otvoreného sporu.pls kontaktujte nás.sme vám Riešenie asap. Spor nie je jediný spôsob, ako slove problém.je lepšie radi slove to.ďakujem. Ak naša zodpovednosť.akceptujeme vrátite tovar alebo vrátenie peňazí. Ak potvrdiť chýba.budeme kontrolovať a odoslať. Ak by ste nemali prijímať položky.pls kontaktujte nás. Väčšinou,pozemok dorazí načas.ale môže byť niekedy bude meškanie.pls byť trpezlivý a waitting.ďakujeme vám za pochopenie. Platba je len na objednávku.rôzne krajiny, rôzne daňovej politiky.možno vám bude účtovať daň za poplatok.pls porade zamestnancov miestne zvyky, pred nákupom.

Ak ste spokojní s položkami.Budeme ocenil na vás.ak nám poskytnete 5 žiariaca hviezda a zdieľať váš dobrý pocit, alebo zdieľať krásne skutočné fotografie.

Vaša pozitívna spätná väzba bude veľmi užitočné, aby sa nám a nový kupujúci.

Ak nie ste Spokojní s produktom.pls nie je otvorený spor, alebo zanechať negatívne feedbkack.pls kontaktujte nás.sme vám Spokojní Riešenie asap. ďakujem.

Q1:je bezpečné platiť v www.tantra-egypt.sk?

R:yes.pls myslíte, že www.tantra-egypt.sk a Pán Jack Ma.

Otázka 2:ako dlho, ak je doprava v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail?

R:mostly.it bude vyžaduje 15-40 dní do cieľa po vyslať.

Q3:podporujete mix objednávky?

R:yes.we podpora.môžete si vybrať všetky sa vám páči.

Q4:robíte veľkoobchod?

R:yes.pls connact nás.sme vám najlepšiu cenu.

RM19988090606823556

Štítky: koberec kuchyňa, balkón vonkajšie, bielizeň oblasti koberec, posteľ pre domáce, vaňa mat nastaviť, veľké moderné obývacia izba koberec, rohožky, vaňa mat, jedlo kuchyňa koberec, vonkajšie rohožky.


( 1 Hodnotenie )

Počet