Univerzálny Smart Vlhkosti Pôdy Monitor Presné Čidlo Pôdnej Vlhkosti Vysadiť Kvety Pôdy Okamžité Meranie Vlhkosti Vlhkosť Svetlo

€5.92


Funkcie:

--Povrchu pôdy, vlhkosti meter je splash-dôkaz. Tak, to je výhodné pre vás, aby ste vodných rastlín. Čierna časť z pôdnej vlhkosti meter môže byť úplne ponorené vo vode na dlhý čas (biela rukoväť časť nesmú byť ponorené vo vode). Preto môžete umiestniť vlhkosti pôdy meter na kvetináče na dlhú dobu na monitorovanie pôdnej vlhkosti dát v reálnom čase.

--Pôdnej vlhkosti meter je jednoducho ovládať. Na vlhkosti pôdy merač zobrazí vlhkosti pôdy stav prostredníctvom indikátor. Červené svetlo znamená, chýba voda, zelené svetlo znamená, že vlhkosť je mierny a modré svetlo znamená, že voda je dostatočné. Keď je málo vody v pôde, pôda vlhkosti metrov sa rozsvieti červené svetlo každých 5 minút, aby vám pripomenul, aby voda.

--Pôdnej vlhkosti meter je malý a ľahký. Je teda ľahko prenosný. V rovnakom čase, kompaktná veľkosť a jednoduché dizajn v tvare nebude výrazne ovplyvniť dekoratívny vzhľad črepníkové rastliny.

--Pôdnej vlhkosti meter je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je pevný, tuhý, nosenie, odolný, trvanlivý, a neboja sa kamene v pôde. Okrem toho, ostré trojuholníkové tip vlhkosti pôdy meter umožňuje jednoducho vložiť do pôdy.

--Pôdnej vlhkosti merač je vhodný pre väčšinu pôd. A to je široko používaný pre kvety, kaktusy, succulents, magnólia, ruža a iné črepníkové rastliny.

Špecifikácia: --Typ: vlhkosti pôdy meter --Množstvo: 1pcs --Materiál: plast + elektrické komponenty --Color: čierna a biela --Napätie: 3v --Prúd: 10ua --Menovitý výkon: 0.03 w --Batérie: vstavaná CR2030 --Veľkosť: 13.1*2.51*1.09 cm/5.15*0.99*0.43 palec (L*W*H) --Čistá hmotnosť: 20 g/0.71 oz --Balenie zoznam: vlhkosti pôdy meter*1

Štítky: solárne okno teplomer, rastlina senzor, lotosový kvet starostlivosť, kvet monitor, xiamo mi rastlín senzor, merač ph pôdy, digitálny vlhkosti monitor pre pleť, xiao mi rastlín rastlín senzor, vonkajšie okno teplomer, penetrometer pôdy hustota.


( 0 Hodnotenie )

Počet