Leopard Tlač Šifón Tričko WomenLong rukáv, V-Neck Top Voľné Tričko Camisa Feminina Oblečenie

€2.76


Ženy, Leopard Tlač Dlhý Rukáv Šifón Tričko Slim Bežné Blúzky

POZNÁMKA: Prosím, porovnať detail veľkosti s vy pred zakúpením!!! Používajú podobné oblečenie porovnať s veľkosťou.

Špecifikácie:

Pohlavie: Ženy

Oblečenie Dĺžka: Pravidelné

Vzor Typ: Leopard Tlač

Rukáv Štýl: Pravidelná

Štýl: Módne

Materiál: Šifón

Golier: V-Krku

Rukáv Dĺžka: Plná

Balík obsahuje:1PC Bunda Veľkosť Detaily: Veľkosť Poprsia Ramenný Rukáv Dĺžka 90 cm S/36.4" 37 CM/14.6" 60 CM/23.6" 66 CM/26.0" ! Pozor Prosím:

Pre prepravu potreby, šaty, ktoré ste prijali, budú musieť zložiť jav. Prosím, nebojte sa, tento krát situácie zmizne po prvom jasné, alebo žehlenie. ! Asi farba:

Obrázky sú len vzorky na odkaz. Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, že farby zobrazené na fotografii sa nemusí zhodovať 100% tých, v položkách seba. ! O veľkosti:

Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 2-3 cm odchýlky. P prenájmu ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou. Prívesok, veľkosť niekedy môže byť väčší ako naše popis veľkosť, pretože tie sú pre Čínske. Sme 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí.

Štítky: incerun hodváb tričko, tkaniny z hodvábu tričko, blush hodváb tričko, hnedé tričko husky, otvorte hodváb tričko, hodváb hnedé tričko, župan hodváb tričko, národné hodváb tričko, polyester tričko hodváb, simwood hodváb tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet