Mouriv MV-TGB2 Profesionálne Fotografovanie 360 Stupeň Uhlíkových Vlákien Gimbal Statív Hlavu s Arca-Švajčiarsky Quick-Release Doska pre DSLR

€82.66


Mouriv MV-TGB2 Profesionálne Fotografovanie 360 Stupeň Uhlíkových Vlákien Gimbal Statív Hlavu s Arca-Švajčiarsky Quick-Release Doska pre ZRKADLOVKY Videokamery (Podporuje 30+ LBS)

Na Mouriv MV-TGB2 Gimbal Hlavy môže pojať až kamery s hmotnosťou nad 30 kg), takže je ideálny pre akékoľvek fotografie pomocou veľkých teleobjektívov. Samostatné zámky ovládanie 360° panoramatické základňu a kyvné rameno, umožňuje plný rozsah pohybu ideálne na pokrytie športových podujatí, chytanie vtákov za letu, alebo akékoľvek iné rýchlo sa pohybujúcich objektov.

Na "gravity-vyvážený" gimbal vedúci robí aj bulkiest fotoaparátu a objektívu kombá zdať takmer tiaže. Na Arca-Swiss-kompatibilné quick-release doska (je súčasťou dodávky) 120 mm dlhé, poskytuje dostatok podpory väčšina teleobjektívov. Pre extrémne teleobjektívy dlhšie základové dosky môžu byť ľahko nahradiť.

Veľké, lalokovitý gombíky sú jednoducho ovládať aj cez rukavice alebo v tmavých podmienkach, a očíslované váhy spolu posunu základňu a zvislé rameno umožní ľahko zopakovať nastavenie pre rôzne objektívu a fotoaparátu kombinácie. Posunu základňu a zvislé rameno schopné 360 stupňov rotácie (horizontálne a vertikálne). Okrem toho, objektív platformu môžu byť upravené smerom nahor alebo nadol o 4", aby lepšie uspokojili rôzne kamery nastaviť ups.

Špecifikácie: Rozmery: 10" x 5.9" x 9.1" (25.3 x 15 x 23.2 cm) Hmotnosť: 2.75 LBS (1,25 KG) Max. Hmotnosť Kamery: 33 KG (15 KG)

Štítky: arca swiss, micro statív, fotoaparát na statív, arca svorka, dslr rýchle uvoľnenie, republikánskej strany, andoer statív, uhlíkové dosky, manfrotto doska, 77d canon.


( 0 Hodnotenie )

Počet